FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BISTRIŢA

Reghecampf ar urma să preia Bistriţa. Cine vine pe banca Craiovei?

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2010 00:00

După ce Jean Pădureanu a renunţat să mai aştepte un răspuns din partea lui Marius Şumudică, oficialul Gloriei Bistriţa s-a reorientat rapid şi l-a numit ca antrenor al ardelenilor pe Laurenţiu Reghecampf.

Contactat de GSP.RO a confirmat informaţia conform căreia va fi noul antrenor al Gloriei, dar a precizat că momentan nu a semnat nimic cu gruparea bistriţeană. "Am avut o întîlnire vineri cu domnul Jean Pădureanu, am discutat şi despre posibilitatea de a prelua echipa din sezonul următor. Momentan nu am semnat nici un contract, dar mai mult ca sigur că o voi face.

Am ales să plec de la Universitatea Craiova, pentru că ceea ce mi s-a oferit la Bistriţa era mult mai bine, atît pentru mine, dar şi pentru echipă. Vom discuta mai multe zilele viitoare, atunci cînd totul va fi pus la punct", a precizat Reghecampf.

Contactat de gsp.ro, directorul Şcolii Federale de Antrenori, Mircea Rădulescu, a declarat că Laurenţiu Reghecampf nu deţine licenţă PRO, motiv pentru care nu va putea sta pe banca nici unei echipe din Liga I, decît ca secund, întrucît "mai are puţin şi obţine Licenţa A". Citeşte aici declaraţia!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
dariusgon
dariusgon  •  31 Mai 2010, 19:01

sa speram ca va fi un nou Halagain, nu un Tabarca... ala care a fost dupa Hala, nici nu merita sa ii pronuntam numele

 •  31 Mai 2010, 18:53

daca reghecampfsau sabau ar prelua 'gloria' liga 2 este performanta pentru oricare din cei doi,atunci d-le padureanu te poti retrage definitiv.

ady16can
ady16can  •  31 Mai 2010, 14:15

Se pare ca unii ziaristi nu inteleg limba romana si ca tot ce spun sunt doar speculatii . Omul a declarat in direct la TV ca nu a discutat cu nimeni de la bistrita, si ca are un proiect la Craiova.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează