FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Reghecampf e în pericol să-i piardă pe Pintilii și Alibec pentru finalul campionatului + Acuze la adresa arbitrajului: "M-a înjurat ca la ușa cortului"

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 23:03

După înfrângerea cu Dinamo, 1-2, Laurențiu Reghecampf, antrenorul lui FCSB, spune că Mihai Pintilii și Denis Alibec au probleme și nu știe dacă se mai poate baza pe ei pentru finalul sezonului.

"Am avut ocazii foarte bune de a marca, dar acum trebuie să mergem înainte. Pintilii e accidentat, vom vedea ce are și Denis", a declarat Reghecampf la Look tv.

...despre brigada de arbitri condusă de Ovidiu Hațegan: "Am fost trimis în tribune pentru că arbitrul a considerat că l-am jignit. Dar el când jignește nu mai zice nimeni nimic. Șovre (n.r. asistentul) m-a înjurat ca la ușa cortului. Ovidiu era cu spatele. Probabil eu voi fi suspendat, iar Șovre își va face meseria în continuare"

...despre meci: "Noi am controlat jocul, ei au încercat să joace doar pe Nemec. Ce pot să le spun jucătorilor? Puțină concentrare, mai ales în ultimul minut. William de Amorim nu trebuia să facă acea alunecare (n.r. la Romera, la al doilea penalty) pentru că avea dublaj. Va fi un final de campionat cu meciuri interesante. Ca echipă suntem mult mai puternici decât ceilalți, doar că ratăm foarte mult. Atmosfera a fost foarte bună. Sperăm să avem la fel de mulți suporteri și la meciurile următoare. Deocamdată n-am ce să-mi reproșez. După ce faci vreo patru apeluri să nu se mai arunce din tribune și Boldrin e lovit, trebuie să întrerupi partida".

Dinamo  a învins-o dramatic pe FCSB, 2-1, iar "câinii" speră din nou la titlu (AICI AI DETALII DESPRE PARTIDĂ).

Citește și: Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Mai 2017, 12:39
Postat de Yuri Firsov pe 02 Mai 2017, 08:33

CAT DE CURAND VO SCAPA SI DE *** ,KOVACS si alti cativa ""***""ai lui CIURI-BURLI""!!!in cativa ani veti auzi de ei prin Div.3 sau...NU VETI MAI AUZI!!!ARBITRAJUL ROMANESC A AJUNS ""PE CULMELE HOTIEI""SI este una din acuzele pe care va trebui sa le explice BURLEANU cat de curand!!!!Si atunci o sa vedeti ""CIRCUL""cand o sa inceapa sa spuna adevaruri arbitrii de mai sus!!!!BURLEANU CREDE CA DUPA CE VA PIERDE ALEGERILE ...VA SCAPA USOR!!!SE INSEALA AMARNIC!!!MAI SUNT LOCURI LA ""BULAU""PENTRU CATIVA DE LA FRF IN FRUNTE CU ACEASTA ""*** ""NUMITA .....BURLEANU!!!!!!!

logic,dinamovistii sunt iubiti de fluierasi intotdeauna au fost,erau strategii,petitii facute la vrajeala de ei,si in play off au avut arbitraje pro 100 la suta,si daca dezavantajezi alta contracanditata cum era steaua,e logic ca faci un avantaj lor

andrei.f
andrei.f  •  02 Mai 2017, 12:27

Şi în acest an titlul îl va stabili CCA, care are o strategie antistelistă. La meciul cu Viitorul, Steaua a avut două penaltiuri clare, la Momcilovici şi Alibec numai că porcu de Petrescu a refuzat să acorde penaltyurile. În schimb, Haţeganu a alergat fericit la punctul cu var şi a dat două penaltiuri lui *** în situaţii similare. Steliştii sunt de vină că nu se luptă să alunge grecoteiul de la CCA !

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

andy_2008
andy_2008  •  02 Mai 2017, 08:56

Reghe e cel mai slab antrenor,bine ca pleaca in DESERT.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează