FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

Reghecampf îi dă replica lui Andone: "E o bazaconie! E greu să te gândeşti că un titular de la Steaua va merge la Dinamo"

Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor
Foto: Raed Krishan/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 septembrie 2016 09:08

Ioan Andone a declarat ieri că Dinamo a purtat negocieri pentru aducerea lui Alin Toșca, fapt ce a stârnit o reacție dură a jucătorului, care a afirmat că tehnicicnul "câinilor" trăiește într-o altă dimensiune (detalii AICI).

Laurențiu Reghecampf a sărit în apărarea lui Toșca și este de părere că Andone nu ar fi trebuit să facă o asemenea afirmație.

"Am văzut ce a spus Andone de Toşca. În momentul în care declari asemenea bazaconie, e normal să îi zică aşa, cât timp a afirmat că a fost o discuţie cu un jucător sub contract. Poate a zis-o la nervi. Nu ai cum să declari asemenea lucruri ca antrenor. M-aţi auzit pe mine să discut de jucători ai lui Dinamo?

Sunt ferm convins că Toșca nu a avut nicio discuţie cu Andone. Nu îmi permit să râd ce se întâmplă la Dinamo. Nu fac lucrul ăsta niciodată. E foarte greu să te gândeşti că un titular de la Steaua va merge la Dinamo, indiferent dacă e român sau străin", a spus Laurențiu reghecampf la Digi Sport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (46)
montgomerry
montgomerry  •  17 Septembrie 2016, 19:15

E foarte greu să te gândeşti că un titular de la Steaua va merge la Dinamo, indiferent dacă e român sau străin".Asta da aroganta,made Reghe si nu e nici prima si nici ultima.De bine de rau,domnule manelist,Dinamo traieste si va trai.Are un patron cu acte in regula,o baza de pregatire,un stadion,un sediu de Club.Voi ce aveti din toate astea?Nimic.Care e dresa FCSB?Ai grija,daca ciobanul se suceste maine, nu o sa mai aveti nici dupa ce bea apa,chiar daca in mod normal ati castigat destui bani din participarile europene,dar ei nu sunt banii clubului,cum ar fi normal,sunt banii scriitorului.

dinamo_fcd_in_adn
dinamo_fcd_in_adn  •  17 Septembrie 2016, 18:41
Postat de guyencea pe 17 Septembrie 2016, 15:06

Cine iubeste fotbalul urăște steaua!

Cine iubeste fotbalul uraste fcsb! Ei viseaza la ce nu au.

bigdeal
bigdeal  •  17 Septembrie 2016, 16:47
Postat de zizu pe 17 Septembrie 2016, 13:30

mai ai nik uri? astia care te platesc nu vad ca esti unul si acelasi IP?...:)

Explica-i tu putin cum poate fi platit mai bine, schimband ip-urile

Vezi toate comentariile (46)
Comentează