FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf le dă o veste importantă steliștilor și se ia de Dinamo! Cum se vor rezolva problemele cu fanii

Articol de GSP - Publicat marti, 06 decembrie 2016 13:50

Laurențiu Reghecampf a vorbit despre problema suporterilor pe care Steaua o are de doi ani, dar n-a uitat să facă trimitere și către echipa rivală, Dinamo. 

"Au fost peste 1.000 de spectatori la meciul cu Pandurii, asta spun datele oficiale! Când au fost 60 de spectatori la meciurile lui Dinamo, de ce n-ați mai vorbit atât?

În momentul în care vom rezolva problema cu CSA, vom avea mult mai mulți spectatori. Anumiți suporteri sunt afectați de scandalul cu Armata.

Cand se vor clarifica aceste lucruri, sunt sigur că vom avea parte de susținere. Vom avea mulți suporteri la meciul cu Villarreal, sunt sigur că vor veni în număr mare la meci.

Cei din străinătate n-au treabă cu ce se întâmplă între noi și CSA. Ei iubesc Steaua, iubesc România!", a spus Reghecampf la televiziunea sport.ro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (19)
haideusicfr
haideusicfr  •  06 Decembrie 2016, 21:24
Postat de grandetorito pe 06 Decembrie 2016, 16:42

Asta e exact ca "explicatia" aia cu arbitrajul la meciul de ieri. Le-a umplus Gazul sacosa de goluri din cauza lui Tudor :)))))))))))) Ce pretentii ai !??!

Gazul ,CFR-ul, VIitorul (pe bune) va bat si pe voi.Numai sa vrea ..

237947886598376
Ion Ion Ion  •  06 Decembrie 2016, 18:33

E suparat pe noi laur....caci cainii nu platesc la ane mari

grandetorito
grandetorito  •  06 Decembrie 2016, 16:42
Postat de satyricon pe 06 Decembrie 2016, 16:40

Ce este foarte amuzant ca tu chiar crezi cu ardoare in ceea ce spui. Ai pus link-uri de la niste secvente unde de abia se vede cate un crampei de tribuna sau peluza si numeri de parca esti Pristanda! :))))) Atata prostie ca la *** roşii mai rar!!!

Asta e exact ca "explicatia" aia cu arbitrajul la meciul de ieri. Le-a umplus Gazul sacosa de goluri din cauza lui Tudor :)))))))))))) Ce pretentii ai !??!

Vezi toate comentariile (19)
Comentează