FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf, noi înțepături la adresa lui Rădoi și Dică: "Vom rezolva și această problemă"

Articol de GSP - Publicat marti, 19 ianuarie 2016 21:43

Laurențiu Reghecampf a intrat în direct la televiziunea sportro pentru a vorbi despre partida amicală dintre Steaua și Young Boys, scor 2-2, însă a primit o întrebare neașteptată.

Nana Falemi, fostul jucător al Stelei, l-a întrebat pe Reghecampf dacă există vreo diferență între condiția pe care o au acum jucătorii pe care i-a lăsat antrenorul cînd a părăsit echipa.

Reghecampf a ezitat să răspundă în primă fază, însă în cele din urmă a încercat un răspuns și i-au ieșit cîteva înțepături la adresa fostului staff în frunte cu Rădoi și Dică.

"Am început cu greutăți de 35-40 kg ridicate de jucători. Cînd a fost Falemi la mine la antrenament știe că lucram cu 60-65 kg. E o diferență, dar nu vreau să intru în discuții cu ce s-a lucrat înainte. Am luat-o mai de jos pentru că jucătorii nu mai erau obișnuiți cu astfel de antrenamente. Vom rezolva și această problemă", a spus Reghecampf.

"Eu l-am adus pe Bawab la Bistrița. Atunci a fost primul lui contact cu România. Atunci erau foarte mulți jucători de valoare la Bistrița. Din cei 10-12 jucători care au fost în probe doar el a rămas atunci. Trebuie să muncească. El e un jucător care poate face diferența. Eu mi l-am dorit foarte mult" Laurențiu Reghecampf

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (52)
decuadi
decuadi  •  20 Ianuarie 2016, 08:43

Jony sau johny1973 adica un banal Ion1973.... nici comentariul tau nu e departe ***. Daca erau ilegale energizantele alea , ieseau in teste. Dar ce sa ti explic , ca mi pierd timpul pe tine.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1557535031237254
Constantin Grigoras  •  20 Ianuarie 2016, 08:08

Daca se consdidera asa mare antrenor, ar fi trebuit sa continuie cu lotul pe care l-a avut la disozitie Radoi si Dica, nu sa ceara fel si fel de jucatori.

gicutzu69
gicutzu69  •  20 Ianuarie 2016, 07:20

AI LUAT VREO *** DE VORBESTI ASA?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (52)
Comentează