FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf nu e îngrijorat de defensivă: "E mai important că am marcat 4 goluri"

Articol de GSP - Publicat duminica, 10 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 10 martie 2013 22:48

Reghecampf nu e îngrijorat că Steaua a primit 3 goluri de la Ceahlăul înaintea returului cu Chelsea, din optimile Europa League.

"Sînt mulţumit că am cîştigat 3 puncte. Am primit 3 goluri, dar am marcat 4. E important că ne menţinem  diferenţa de puncte faţă de locul 2.

Pentru noi campionatul este cel mai important, Europa League e pe locul 2. Mi-a plăcut determinarea şi că ne-am creat multe ocazii. În următoarele zile vom pregăti meciul retur cu Chelsea", a spus Reghecampf la Fanatik Show, pe Digi Sport.

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
nicco
nicco  •  11 Martie 2013, 01:14

Da, e important, acu'e sigur ce stiti sa numarati cel putin pana la 4...Reghe asta chiar crede ca vor inscrie goluri cu nemiluita in poarta echipei Chelsea? Vai de cocoasele lor va fi....si de nasurile lor...

vandersaar
vandersaar  •  10 Martie 2013, 23:16

Inseamna ca la voi la tara casele de pariuri (daca aveti asa ceva ??) dau o cota de 1.02 pt calificarea stelei in faza urmatoare.

pbogdan
pbogdan  •  10 Martie 2013, 23:13
Postat de szgl81 pe 10 Martie 2013, 23:05

nici o vorba despre golul eronat gresit pe motiv pe off side ceahlaului? stana are comandata arbitrii si la meciuri si la adversari. Rusine..is curios la anul se va spune ca acest titlu al stanei e legat de multe suspiciuni la fel cum se vorbea despre cfr si galati???cred ca nu doara stana si branza plateste ratingul. Comentariul tău...

Esti paralel cu fotbalul. Steaua trece de Ajax, bate pe Chelsea(nu cu fundul in poarta pe contre, ci atacand), si are nevoie de arbitrii pt Ceahlaul? Ai o logica de copil de 14 ani... "iar au castigat aia, tb sa zic si eu ceva". Daca arbitrii ar fi fost cumparati de ce ar fi dat penalty pt Ceahlaul? puteau sa refuze.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează