FOTBAL  »  Superliga  »  ECHIPA NAȚIONALĂ

Reghecampf nu-i dă voie lui Marica la națională: "Nu-l las să plece"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2016 20:24

Ciprian Marica, 30 de ani, a venit la Steaua mai mult cu gîndul de a putea reveni în vederile echipei naționale și pentru a juca la Campionatul European din Franța.

Echipa națională va avea un cantonament la sfîrșitul acestei luni, iar Anghel Iordănescu e pregătit să ia mai mulți jucători de la Steaua. Printre aceștia s-ar putea număra și Marica, atacant care n-a mai jucat sub tricolor din septembrie 2014, cînd a marcat golul decisiv împotriva Greciei. 

Laurențiu Reghecampf a spus astăzi că nu-i dă voie lui Marica să se ducă în cantonamentul "tricolorilor", pentru a lucra cu el și a-l readuce la cea mai bună formă fizică.

"Nu-l las acum pe Ciprian la națională pentru că trebuie să-și revină. Voi încerca să am o discuție cu domnul Iordănescu. Vom face un plan pentru ca jucătorul să iasă pe plus. El contează acum", a spus Laurențiu Reghecampf la Digisport.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (29)
427278137453618
Walter Wicky  •  14 Ianuarie 2016, 09:44

Marica la fcsb pe 19oo lei pe luna,noi suntem prosti sa credem asta,dupa ce a negociat la singe in spania.Adevarul poate fi la....DNA.

iris.aura
iris.aura  •  14 Ianuarie 2016, 08:11

Buricu pamantului se crede marele antrenor de pariuri si manele

creve
creve  •  13 Ianuarie 2016, 23:43

El ce credea? Că dacă merge la FCSP o să fie cel mai cel și o să îi pupe lumea mâna? O să-i pară rău de alegerea făcută.

Vezi toate comentariile (29)
Comentează