FOTBAL  »  Superliga  »  PROBLEME PENTRU COSTEA CEL MARE

Reghecampf: "Poate Costea nu-şi dă seama la ce club se află. Dacă greşeşte a doua oară, va pleca"

Probleme pentru Costea la Steaua
Probleme pentru Costea la Steaua

Articol de GSP - Publicat joi, 27 octombrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 28 octombrie 2011 11:08

Fost fotbalist timp de patru sezoane la Steaua şi antrenor al lui Florin Costea la Universitatea Craiova, Laurenţiu Reghecampf a comentat azi pentru GSP.ro problemele atacantului cu numărul şapte la roş-albaştri.

"Consider că se acordă prea multă importanţă acestui caz. Am apucat să-l cunosc pe Florin Costea la Craiova. Mă gîndesc că poate Florin nu-şi dă seama la ce echipă a ajuns. Clubul Steaua e mult mai mare decît şi-a închipuit el vreodată. La Steaua trebuie să faci tot posibilul să cîştigi tot ce poate fi cîştigat. Da, stresul e mare, dar ştia asta cînd a semnat cu Steaua", a declarat Reghecampf.

Întrebat cum ar trebui să procedeze Ilie Stan cu fostul oltean, actualul antrenor principal de la FC Snagov a declarat: "Un antrenor trebuie să fie un foarte bun psiholog, dar nu trebuie să se abată de la strategia lui. Fără disciplină nu se poate! Avînd în vedere că e vorba de prima abatere serioasă a lui Florin, s-ar impune o amendă. Îi explici jucătorului că ce-a făcut nu  se face niciunde în lume şi că dacă problema se repetă va pleca, aşa cum a anunţat şi patronul echipei".

"Chiar dacă sînt fraţi, cei doi Costea nu trebuie băgaţi în aceeaşi oală, sînt fotbalişti diferiţi. Cu Mihai n-am auzit să fie vreo problemă disciplinară pînă acum"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor FC Snagov

73 de meciuri a strîns Reghecampf în Liga 1 la roş-albaştri marcînd de 5 ori

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (13)
adain
adain  •  28 Octombrie 2011, 10:17

ei jucau bine la Craiova pt. ca nu se omorau cu alergatul!!!! erau ceilalti care tineau tot jocul , mijlocasii Stoica, Dilevski (asa rudimentar cum era el), Prepelita fundasii laterali etc.... toti munceau ca sa "straluceasca" fratii sau sa fac doua fente Woby (care nici el nu se omora cu recuperarile, ajutorul apararii etc)!!!!... dar eu zic, ca nici ceilalti nu prea au valoare la Steaua... uitati-va si voi apararea e de tot rasul, mijlocasii nu reusesc o pasa mai acatarii ... pai daca in fata la atacanti nu ajung pase cum sa dea randament atacantii!!!!

axl41
axl41  •  27 Octombrie 2011, 23:47
Postat de blade_mrn pe 27 Octombrie 2011, 19:13

Echipele desfiintate...mai au suporteri???...nuuu cred...doar cret ini care nu vad ca sunt si penibili

Vei fi uimit cand vei vedea cat de multi suntem. Si asta se va intampla in meciul imediat urmator cand Stiinta va intalni si umili Steluta.

1977cristian
1977cristian  •  27 Octombrie 2011, 23:08

REGHECAMPH MARELE JUCATOR VORBESTE NEA INGROPAT IN MECIUL CU DANEMARCA , ACUMA SE DA MARE ANTRENOR DAR NU SE VEDE NIMIC UNDE ANTRENEAZA

Vezi toate comentariile (13)
Comentează