FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, JOI, 20:30, DIGI, DOLCE ȘI LIVETEXT PE GSP.RO

Reghecampf și Rednic au răspuns la aceleași întrebări! Antrenorul Stelei încearcă din nou să destabilieze vestiarul "câinilor" » Vrea un dinamovist pentru Derby de România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 martie 2016 10:06

Laurențiu Reghecampf și Mircea Rednic au răspuns la aceleași întrebări pentru ProTV, iar antrenorul Stelei a ieșit din nou la rampă. 

Tehnicianul campioanei a confirmat practic încă o dată că îl place pe Rotariu, pe care l-a mai vrut la Steaua și în precedentul mandat. 

Dacă aţi putea să transferaţi un singur jucător pentru derby, pe cine aţi aduce?

M.R.: "E clar: pe Messi"

L.R.: "Rotariu" (n.r. Dorin Rotariu, jucătorul lui Dinamo)

Ce melodie fredonaţi atunci când sunteţi singur acasă?

M.R.: "Muzică reggae. Bob Marley îmi place mult"

L.R.: "Freddie Mercury - We are the champions"

Laurențiu Reghecampf a procedat la fel și în cazul Astrei. Toată iarna a aruncat tot felul de nume de jucători ai giurgiuvenilor pe care și i-ar dori la Steaua. Dintre ei doar Enache s-a transferat în cele din urmă la formația campioană. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (73)
dinamovist_batran
dinamovist_batran  •  03 Martie 2016, 07:54
Postat de cainerrosu pe 02 Martie 2016, 21:24

regheblat sa ne zici si noua minim doi componenti ai legendarei Queen ! Informatie ajutatoare : unul dintre ei vine la Bucuresti in vara !

Va poate spune mai multi: Adi de la Valcea, Sorin Salam, Jean de la Craiova, Adi Minune ... Si poate enumera mai multi dar eu nu-i stiu.

vasy86le
vasy86le  •  02 Martie 2016, 23:56
Postat de cainerrosu pe 02 Martie 2016, 21:24

regheblat sa ne zici si noua minim doi componenti ai legendarei Queen ! Informatie ajutatoare : unul dintre ei vine la Bucuresti in vara !

Daca nu era melodia We are the champions, nici nu stia ce formatie e Queen, a iesit si el campion cu steluta de 2 ori cu ajutorul fluierasilor si deja se crede mare antrenor.Daca il intrebi, cine e solistul trupei Queen ,o sa zica, piti talent =))

zizu
zizu  •  02 Martie 2016, 22:44

rednic stramb? hmmmm sa vedeti ce pervers e dl prodan...daca nu iese cum zice el...dupa meci o sa zica...de fapt el a zis altceva!... fatarnic..

Vezi toate comentariile (73)
Comentează