FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Reghecampf tocmai a fost anunțat că un om important ratează derbyul cu Dinamo » Cine i-ar putea lua locul

FOTO: Alex Nicodim
FOTO: Alex Nicodim

Articol de GSP - Publicat luni, 21 noiembrie 2016 08:46

Vești proaste primite de Reghe din partea staff-ului medical, după accidentarea lui Ovidiu Popescu cu Chiajna.

Fotbalistul polivalent a alunecat pe gazonul sintetic şi nu şi-a mai putut controla piciorul drept, glezna i s-a sucit şi, în ciuda intervenţiei staff-ului medical, el n-a mai putut să continue.

Primul diagnostic a fost entorsă la glezn[, iar perioada de recuperare este de două-trei săptămâni, ceea ce înseamnă că fundașul adus de la Timișoara ar putea rata derby-ul cu Dinamo, de pe 30 noiembrie.

Popescu a mai avut parte de o astfel de accidentare în urmă cu puțin timp, atunci când s-a accidentat grav în meciul de la Iași, dar a revenit miraculos după doar o săptămână. 

Cel mai probabil locul acestuia va fi luat de puștiul Dennis Man. O altă variantă este și Alexandru Tudorie. 

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (8)
145746502561454
Ion Popa  •  21 Noiembrie 2016, 16:41

nea gigi intelege o data nu jucatorii sant de vina reghe si mm iau bani cu nemiluita degeaba lor taele din salariu daca se poate 90 la suta dar cel mai bn scapa de ei mai mancam o batae si de la turci daca astra jintra in plai-off steaua nu are nicio sansa la campionat si cu alibec si cu gnoere si cu cine mai vrei matale te rog frumos deschide ochii pana nu e prea tarziu

dora
dora  •  21 Noiembrie 2016, 11:54

Sinteticul de la Chiajna este dezastru. Eu le-aș cere să îl înlocuiască...așa cum aproape toate echipele din România joacă pe gazon natural să joace și cei din Chiajna.

1290371200996329
Petrisor Amuza  •  21 Noiembrie 2016, 11:20
Postat de gigi_becali_4 pe 21 Noiembrie 2016, 10:19

Domnul Negoitza este om bun si are si multi bani si a demonstrat asta inclusiv faptic ! Noi la fcdb avem incredere in patronul nostru care nu ne minte si noi oricum pe noi nu ne intereseaza Cupele Europene sau castigarea Ligii 1 pentru ca noi spre deosebire de altii am avut si vom avea cea mai tare coregrafie ! Hei ! Hei !

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează