FOTBAL  »  Superliga  »  ATLETICO - GLORIA 1-0

Regret

Articol de GSP - Publicat luni, 30 iulie 2007 00:00

Antrenorul Bistritei, Ioan Ovidiu Sabau, a deplins lipsa lui Zaharia in returul de la Madrid. O eroare defensiva a spulberat visul Gloriei Bistrita de a fi in turul doi al Cupei UEFA, dupa ce Mircea Rus l-a servit ca la carte in debutul partidei pe uruguayanul Diego Forlan (11), noua achizitie a lui Atletico Madrid.

Antrenorul bistritenilor, Ioan Ovidiu Sabau, a pus ratarea calificarii pe lipsa de experienta si pe absenta din teren a lui Dorel Zaharia, virful transferat la Steaua in saptamina premergatoare returului de pe "Vicente Calderon". "Sincer, am crezut ca ne vom descurca fara el, dar acum am observat ca ne lipseste foarte mult. N-am dat un sut la poarta cu atacantii, ceea ce spune multe despre absenta lui. Sigur eram mai incisivi cu el, dar nu pot sa spun ca ne calificam sigur. S-a vazut ca valoarea a facut diferenta", a spus "Motul". El a remarcat lipsa de curaj a jucatorilor sai. "In afara lui Tilinca si a lui Coroian, restul nu au jucat niciodata cu 50.000 de oameni in tribuna, iar unora le-au tremurat picioarele, au fost palizi. In repriza secunda, am avut mai mult curaj, am sperat ca ne vom califica, dar Atletico a fost mai buna. A fost o experienta utila pentru noi, care ne va ajuta in campionat", a conchis Sabau.

"Am fost faultat clar pe finalul partidei in careu, dar ce arbitru se incumeta sa dea penalty impotriva lui Atletico cind mai sint citeva minute din joc?"
Dorin Toma

"Bistrita s-a dovedit un adversar foarte dificil, ma bucur ca am reusit sa contribui la calificarea echipei mele"
Diego Forlan

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close