FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Regrete mari la Cluj după decizia TAS: ”Ne puteam bate la titlu cu Steaua și ASA”

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 mai 2015 17:29

Ciprian Deac, mijlocașul celor de la CFR Cluj, a vorbit despre decizia TAS, care a înapoiat cele 24 de puncte pierdute în urma unei decizii a FRF.

"Fără doar şi poate e clar că după decizia de azi se vor schimba datele problemei. Dacă retrogradam, planul de reorganizare ar fi fost aproape imposibil de dus la bun sfîrşit. Sînt mulţi jucători la final de contract, vor să plece.

Locul 3 ne va asigura un buget pentru un parcurs la fel de bun în sezonul viitor. Dacă vom reuşi să păstrăm 80% din jucătorii de acum, vom fi o echipă puternică", a spus Ciprian Deac la DigiSport.

Citește și: CFR Cluj și-a recuperat punctele la TAS! Prima reacție + Cum stă situația ACUM la retrogradare. FRF anunță că ar putea face recurs

"Dacă ne primeam o parte din bani la finalul turului şi se păstra echipa de atunci, cred că ne băteam cu Steaua şi cu Tg. Mureş la titlu. Acolo s-a greşit foarte mult. Cu puţină atenţie și dacă mai veneau 2-3 jucători, atunci am fi putut ține pasul”
Ciprian Deac

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (34)
irinaspi
irinaspi  •  23 Mai 2015, 08:55
Postat de haideusicfr pe 23 Mai 2015, 01:09

Cand a fost *cazul* valiza nenorocul lui Becali ca s-a rasturnat pe Dealul Feleacului antrenorul lui U .Cu bani cu tot.Altfel nu se stia nimic.Cate valize au mai fost? Pe la arbitri si *federati*? Care n-au avut nenorocul accidentelor?

Daca esti CFR-ist ar trebui sa nu vorbesti de valize...Voi ,CFR ati folosit valiza la promovarea in divizia la meciul cu Jiul...Ar trebui sa pupati nu sa injurati FRF pentru ca astia v-au ajutat.Daca va lua conform regulamentului puncte incepind din septembrie nu mai cistigati nimic la TAS.Ati cistigat pentru ca CFR a fost pe mina cu FRF si sa luat punctele in ziua intrari in insolventa.CFR a cistigat procesul printr-o jmecherie tipic FRF.Si nu ar trebui sa mai credeti ca Ardealul e mai cu mot...La prosti sunteti la fel.

creve
creve  •  23 Mai 2015, 08:47
Postat de haideusicfr pe 23 Mai 2015, 01:04

Tocmai ca au jucat .Demoralizati,fara bani ,umiliti... FRF trebuie sa-si dea demisia! Din pacate nu e suficient un Presedinte din *provincie* ( vezi Johannis) ar trebui toti sefii schimbati.Ca prea s-au obisnuit sa traga sforile. CFR este un club curat (vezi decizia Tas) Steaua ,Dinamo etc au *patronii *prin puscarii si nu-i penalizeaza nimeni. Pentru un campionat puternic este nevoie de concurenta.Fara valize si sfori trase. ***(sau *afiliata*) sa mai stea in banca lor si sa joace fotbal.Sa nu mai primeasca 11 metri in min 5 si sa se echilibreze Liga. Nu mor caii cand vor cainii!

Mă refer la etapele alea când l-au adus pe Trică antrenor. Adu-ți aminte că declara că nu știe cum să îi facă să câștige. Atunci au pierdut punctele care acum fac diferența. Ei trebuia să joace totul pe teren ca să poată să bată obrazul la final. Dacă acum pot să câștigă meci după meci puteau și atunci zic eu. Dacă Steaua ar lua totuși campionatul ar fi o pată pentru campionatul românesc. Nu știu când a fost ultima dată când o echipă cu 7 înfrângeri ia campionatul. Cel puțin la noi nu se întâmplă. Nu avem multe echipe extrem de puternice ca în anglia, germania sau spania care să joace de la egal la egal. Înseamnă că nu mai avem echipe valoroase și totul e mediocritate. O să se vadă în cupele europene. Mă gândesc că nu vom avea echipe în grupe în nicio competiție.

irinaspi
irinaspi  •  23 Mai 2015, 08:25

A invins jmecheria...CFR se poate considera nu cistigatoarea campionatului ci chiar se poate spune ca a ajuns in grupele CL....Avind datori de 20mil.euro si scapind de majoritatea este ca si cum au intrat in grupele CL...FRF desconsidera ca de fiecare data campionatul...Comisiile puteau sa inceapa depunctarea CFR de la inceputul campionatului si nu in ziua intrarii in insolventa...Dupa cazul CFR,dupa cazul Muresan in care un jucator nu a patit nimic dupa ce a bagat in spital un jucator,dupa ce au hotarit dezbaterea arbitrajelor dupa terminarea campionatului,FRF a devenit si mai corupta...

Vezi toate comentariile (34)
Comentează