FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARATII

Relațiile dintre Steaua și națională rămîn tensionate » Reghecampf despre Iordănescu: "A făcut o glumă proastă"

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 decembrie 2015 09:20

După victoria din fața Viitorului, 1-0, în semifinalele Cupei României, Laurențiu Reghecampf nu a uitat de contrele pe care le-a avut în ultima vreme cu selecționerul Anghel Iordănescu.

Antrenorul Stelei a comentat declarația lui Iordănescu, care a spus că dacă Reghe nu îi lasă pe steliști în cantonamentul din iarnă al României, atunci să vină și el.

"Nu voi merge în cantonamentul României. A fost o glumă proastă a selecționerului și nu trebuia să o facă. Cred că a fost indus în eroare.

Eu nu am declarat că nu îi las pe steliști la națională, ci că vreau să am o discuție cu selecționerul Iordănescu, pentru a clarifica lucrurile. Cînd România pleacă în cantonament, noi vom fi în pregătiri. Va fi o perioadă grea, în care vom avea multe partide amicale. Trebuie să vorbim și să vedem ce este de făcut", a declarat Reghecampf la televiziunea sportro.

Anghel Iordănescu a programat un cantonament în perioada ianuarie-februarie, în care vrea să mizeze doar pe jucătorii din România.

de la ce a pornit totul

Reghecampf a declarat într-o conferință de presă că preferă ca jucătorii Stelei să nu plece în cantonamentul României.

"Toţi jucătorii pe care îi vom avea la dispoziţie vor merge în cantonament cu Steaua, nu cu echipa naţională. Probabil că va fi iar scandal. Nu se poate să meargă iar mulţi jucători de la Steaua în cantonament cu naţionala.

O să vorbesc cu nea Puiu şi poate o să înţelegem. Eu îl respect pe Iordănescu şi cred că ne vom înţelege. Vom avea timp să vorbim. Vedem după ce se termină campionatul.

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
adianghelescu
adianghelescu  •  18 Decembrie 2015, 19:45

cea mai proasta gluma esti tu mai nevasta prodancei se facuse curat si liniste in campionat si a aparut bufonul asta care a luat silicoanele de la nevasta din sani si l-a pus in falci , eram *** si pe timpul lui galca dar ala ramane un domn pe linga *** iar despre radoi oricum mi se pare parfum din punct de vedere al caracterului fata de acest maimutoi cu falci umflate

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

cainelup
cainelup  •  18 Decembrie 2015, 16:12

Ce fițe de manelist pe dl. Goe...deh, daca il curteaza atatea echipe din Germania... Băi, Caisă, drege-ți vocea aia de rațoi si zi-ne de unde si pînă unde te-ai gîndit tu ca ar vrea Naționala mulți jucatori *** !?

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

stelistul1
stelistul1  •  18 Decembrie 2015, 15:49

Bah ragaila, tu esti cea mai proasta gluma din fotbalul romanesc. Tu nu vezi bah ca te contazici singur? Bine ca nu mai esti la Steaua, ca ne-ai facut destul de rusine cat ai fost la noi. Oricum, in afara de Popa si Tosca nu vad cine ar fi de nationala din echipa voastra de tot rasul.

Vezi toate comentariile (8)
Comentează