FOTBAL  »  LIGA 1  »  ITALIA

Renunta

Articol de GSP - Publicat duminica, 27 mai 2007 00:00

Motivele plecarii lui Deschamps? Desi e un fost jucator al bianconerilor, el n-a avut niciodata o relatie prea buna cu sefii clubului. "Cu directorul sportiv Alessio Secco nu mai comunica de foarte multa vreme", a dezvaluit Gazzetta dello Sport, care vede in acest scurtcircuit o explicatie a faptului ca Juve nu i-a prelungit francezului contractul.

 
Didier Deschamps si-a dat demisia de la Juventus, dar va ramine pe banca pina la finele sezonului. Lovitura de teatru la Juve. Dupa ce i-a readus pe bianconeri in Serie A, promovare parafata week-endul trecut, in deplasarea de la Arezzo (5-1), antrenorul Didier Deschamps a decis sa renunte la post. Potrivit postului de televiziune Sky Italia, francezul i-ar fi comunicat hotarirea sa administratorului delegat Jean-Claude Blanc inca de vineri. Dar intelegerea e ca "divortul" sa fie oficializat abia la sfirsitul campionatului, pe 10 iunie.

Ce a umplut insa paharul au fost transferurile. Fiindca n-au suficienti bani, conducatorii aduc fie jucatori aflati la final de contract, exemple Salihamidzici, Grygera si Pizarro, fie incearca sa faca schimb. Ultimul gindit, Marchionni si Balzaretti la Fiorentina, pentru a-l lua de acolo pe Pasqual, l-a scos din pepeni pe Deschamps.

Spre Lyon?
Intimplator sau nu, decizia lui Didier Deschamps a venit vineri la putin timp dupa ce Gerrard Houllier si-a anuntat despartirea de Lyon. Este si motivul pentru care mai toate ziarele italiene si franceze sustin ca Didier ar urma sa-i succeada acestuia la cirma campioanei Frantei. "Lyon? Am si alte posibilitati. De pilda, Marseille", a parat Deschamps.

Sustinut
Suporterii lui Juve aveau programat ieri, in ziua meciului cu Mantova, un miting de adeziune fata de Didier Deschamps, pe care-l vor mai departe pe banca. Francezul e sustinut inclusiv de Roberto Mancini, antrenorul Interului: "Mai mult decit sa-i promoveze, nu vad ce putea face Deschamps".


27 mai 2007 

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează