FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Replica

Articol de GSP - Publicat luni, 08 octombrie 2007 00:00

Acuzat de Hagi, Gigi i-a raspuns "Regelui": "Lumea nu vine la stadion din cauza lui". "Am fost adus la Steaua ca sa fiu umilit, doar ca sa creez putina liniste in jurul echipei". "Fanii nu mai vin in Ghencea din cauza scandalurilor permanente". "Suporterii au suferit teribil cind patronul a spus ca nu-l intereseaza daca ei vin sau nu la meci". Atacurile subtile ale lui Hagi la adresa lui Gigi Becali, chiar daca Gica nu i-a pronuntat numele, l-au scos din sarite pe finantatorul ros-albastrilor.

"Pai, daca am avut un antrenor cu care Steaua a dat 4 goluri in 10 meciuri, e normal ca lumea sa nu mai vina la stadion. Nu puteam sa-l tin pe banca la infinit, ca ducea echipa de ripa! A plecat, sa fie sanatos nenea Hagi! Uite de-aia nu mai pot eu! Nu ma mai intereseaza ce face si ce zice Hagi, ma intereseaza doar familia mea si Steaua", a declarat Becali.

Gigi a adaugat ca e convins ca elevii lui Pedrazzini vor face 7 puncte in Liga Campionilor: "Ii bat p-astia de la Sevilla si la Bucuresti, si acolo de ii usuc! Spaniolii sint boboci in Liga, nu trebuie sa ma tem eu de Sevilla. Ce, e mare lucru sa faci 7 puncte de acum incolo? Batem Slavia Praga acasa, o victorie si un egal cu Sevilla si gata! E foarte greu ceea ce imi propun, dar mie imi place cind e asa, ca o sa fac cu siguranta performanta. Vreau sa ramina doar Steaua in cupele europene. Nu vreau nici o echipa in Liga in afara de Steaua. In fiecare an vreau sa se auda imnul Ligii in Ghencea".

"Pedrazzini este cel mai bun antrenor din Romania la ora asta. In afara de Bergodi. Nu e mai bun ca Zenga, dar e cel mai bun din tara"

Gigi Becali

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează