FOTBAL  »  Superliga  »  SCANDAL

Retrogradată? LPF nu a livrat banii din drepturile TV unei echipe bănuite de blat

Articol de GSP - Publicat joi, 09 iulie 2015 22:27

Liga 1 stă pe un butoi cu pulbere cu 24 de ore înaintea startului etapei cu numărul 1 din sezonul 2015-2016.

Concordia Chiajna ar putea fi retrogradată. Totul a început după ultima etapă din sezonul trecut, la meciul dintre Brașov și Gaz Metan.

Sportnews.ro anunță că LPF nu a virat banii din drepturile TV celor de la Chiajna, alimentînd speculațiile cu privire la retrogradarea ilfovenilor. Cei de la Concordia sînt bănuiți de faptul că le-au oferit bani celor de la Brașov pentru a nu se da la o parte cu Gaz Metan.

Chiajna a învins Petrolul 3-2, iar remiza dintre Brașov și Gaz Metan a făcut ca ilfovenii să se salveze de la retrogradare. După acel meci, mai multe voci au speculat că jucătorii de la FC Brașov ar fi încasat prime importante.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (53)
969213636432600
Alexandru Marius  •  10 Iulie 2015, 08:59

Bun!Si daca Brasovul se dadea la o parte,ce era? Un super blat!Vrei sa spui ca a fost blat,pui pe x sa faca o plata.Blat a fost anul trecut.Trebuiau retrogradate si Brasovul si Mediasul.

supereduardo10
supereduardo10  •  10 Iulie 2015, 08:59

Daca AASA trebuie retrogradata rusinea europei trebuie desfintata si *** pt mizeriile pe care le face an de an...cred ca sunt zeci de jucatori de la alte ehipe spaguiti. De arbitraj nu stiu cum ai ata tupeu ca in returi a-ti furat cu arbitrii o data la 2 meciuri dar aveti emmoria scurta, plus echipe satelit ... *** din istoria fotbalului este FCSB!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

blatistu49
blatistu49  •  10 Iulie 2015, 08:57

*** printre cele mai slabe pe bune nici pe VOLUNTARI nu l pot bate parca vad ce scenariu va fi cu PETROLUL cu *** care vor *** cu FCSB ul

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (53)
Comentează