FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Reușește Becali încă un transfer pe pile? Cei 5 jucători vânduți de FCSB unor "cunoștințe"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 decembrie 2017 10:36

Salvarea pentru Denis Alibec poate veni de la amicul Marius Șumudică, antrenorul lui Kayserispor, singurul care mai e interesat să-l ia pe atacantul de la FCSB.

Ofertele de multe milioane de lire sterline au dispărut în numai șase luni, din cauza prestațiilor dezastruoase ale lui Alibec. Un joc slab condimentat cu un comportament greu de tolerat într-un club profesionist. Dică și Becali l-au pedepsit, acum încearcă să-l reabiliteze, să-l transforme iar într-un jucător vandabil. 

Deocamdată, formațiile care se interesau de Alibec în urmă cu jumătate de an s-au retras, a mai rămas o singură mână de ajutor întinsă pentru atacantul de 27 de ani. Mâna i-o întinde Marius Șumudică. Nu e clar dacă din amiciție, grație colaborării excelente pe care au avut-o la Astra sau pentru că Șumi e convins că mai poate să-l aducă pe Denis în forma pe care o avea la Giurgiu.

Antrenorul pretinde că are cheia necesară. "L-aș aduce în Turcia dacă aș putea. L-aș lua oricând! După o perioadă cu mine aici, s-ar bate pe el toate cluburile mari din campionat", a susținut Șumudică la TV DigiSport. El a mai recuperat un jucător de care Becali era nemulțumit, pe Boldrin. L-a cumpărat astă-vară cu 1,2 milioane de euro, o afacere excelentă pentru Gigi, din moment ce brazilianul luat de la Astra nu ar mai fi avut loc în formația lui Dică. 

Pentru Alibec, Kayserispor ar trebui să facă un efort mai consistent. FCSB l-a cumpărat cu două milioane de euro și Gigi e convins că poate să-și recupereze investiția și chiar să mai facă și un profit. Unicul partener disponibil pentru o asemenea afacere ar fi Șumudică. O situație obișnuită pentru Gigi, fiindcă a mai încasat bani mulți din tranzacții cu antrenori plecați din România. 

Jucători vânduți de FCSB unor "cunoștințe"

Jucător Cine l-a transferat
Mirel Rădoi  Olăroiu l-a luat la Al Hilal cu 5 milioane de dolari
Dorin Goian  Fundașul naționalei a reușit să plece la Palermo grație referințelor pe care le-a dat Zenga, antrenorul sicilienilor
Sânmărtean, Szukala Pițurcă i-a luat la Al Ittihad pe amândoi cu un milion de euro
Mihai Pintilii Reghecampf le-a făcut un cadou și jucătorului, și lui Gigi: transferul lui Mihai la Al Hilal imediat după ce Laur i-a preluat pe saudiți

"Până acum am insistat să-și revină Alibec, de acum înainte ne interesează doar să câștigăm campionatul, nu mai stăm după Alibec! El să facă pregătire dură în iarna asta dacă vrea să-și revină! E de nerecunoscut, sare mingea din el!" Gigi Becali, patron FCSB

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (23)
164609984023475
Costel Ivascu  •  17 Decembrie 2017, 23:08

E *** Becali ca ii mai da salariu,pana il ia Sumudica. Echipa muncea,iar el se distra la munte.Merita o amenda mai mare de 3-4 ori mai mare decat salariu lui.!!!!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

2420075378216860
Lacramioara Anutii  •  07 Decembrie 2017, 06:31

Baga-l la trafic de persoane. Face averi din vanzarea fotbalistilor ? A lasat vanzari terenuri si vinde fotbalisti ? Ajunge cu sarlatanul asta cu smecheri sustinut de 27 ani de justitie. De ce nu a facut pana in 1990 avere ?

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  06 Decembrie 2017, 21:37
Postat de para.para pe 06 Decembrie 2017, 15:38

"formațiile care se interesau de Alibec în urmă cu jumătate de an s-au retras" - uite asa s-a scos cancanul ieftin, hartia care il dadea transferat la marile forte ale Europei. Cica Halibec n-a mai ajuns la Barca din cauza formei slabe, desi Barca il alerga pe gigi prin redactia gesepe cu geamantanele de bani. Pai bai fanilor fcsb de la hartia asta, mai bine il transferati in echipa voastra de postaci care v-ati dovedit a fi. Cu Halibec in echipa, ca postac sef sau capitan de postaci, o fiti majoritari in comentarii.

aici gresesti! gigi e obisnuit sa alerge el cu valizele de bani, nu sa fie alergat! e greu sa vad imaginea, e ca si cum as vedea o antilopa ca fuge dupa un ghepard! :D

Vezi toate comentariile (23)
Comentează