FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL - STEAUA

Revedere mult așteptată la Ovidiu! MM și Gică Popescu s-au întâlnit la Viitorul - Steaua » Cum s-au distrat cei doi la tribuna oficială

Articol de GSP - Publicat luni, 21 martie 2016 09:53

Mihai Stoica și Gică Popescu s-au revăzut, sâmbătă seară, la stadionul din Ovidiu, pentru prima dată după ce au ieșit din penitenciar după condamnările primite în "Dosarul Transferurilor".

Chiar dacă în timpul partidei nu au stat împreună, la final, MM și Popescu au zăbovit mai bine de 30 de minute la tribuna oficială, în zona de protocol.

Au vorbit despre ultima perioadă, dar au și analizat împreună fazele meciului pe televizorul de la tribuna VIP.

MM a fost responsabil cu buna dispoziție, a făcut glume spre amuzamentul celor prezenți acolo, iar la finalul partidei a plecat spre București alături de Reghecampf, în mașina de lux a acestuia, nu împreună cu restul echipei și staff-ului, care s-a întors cu autocarul.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
kilimanjaro
kilimanjaro  •  21 Martie 2016, 18:51

Blaturile cooperativei sunt locuri de reculegere pentru penibilii infractori, locuri unde se simt ei bine si-si deapana amintiri de la spalator :)))))

para.para
para.para  •  21 Martie 2016, 14:22

Intalnirea puscariasilor aducatori de rating ghesepeului. Atat de profesionisti sunt sustinatorii lui fcsp din redactia ghesepe, incat nu au reusit sa le faca o poza celor 2 de care se vorbeste in "articol", timp de 30 de mninute cat au fost impreuna. Normal ca in poza trebuia sa apara sponsorul redactiei.

ottobraun
ottobraun  •  21 Martie 2016, 11:27

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează