FOTBAL  »  Superliga  »  REVENIRE

Revenire spectaculoasă a lui Adrian Mutu în fotbalul românesc: "Mă întorc în iarnă şi mai joc un an şi jumătate"

Articol de GSP - Publicat luni, 18 noiembrie 2013 00:00 / Actualizat luni, 18 noiembrie 2013 14:45

Adrian Mutu vrea să plece de la Ajaccio şi a anunţat chiar în această dimineaţă care va fi destinaţia. Atacantul se va întoarce în fotbalul românesc dacă va primi acceptul francezilor.

"Vreau să mă întorc acasă în iarnă. Voi vorbii cu oficialii lui Ajaccio şi vreau să mai joc un an şi jumătate în ţară. Asta e dorinţa mea din acest moment. Nu vreau să mă duc la arabi, nu se potrivesc cu stilul meu, din acest motiv am şi refuzat multe oferte de acolo", a spus atacantul la Dolcesport.

Întrebat dacă va juca la Dinamo, Steaua sau UTA, acolo unde este bunul său prieten Adrian Marţian, Mutu a răspuns: "Va fi o surpriză echipa, nu pot spune unde, veţi vedea dacă va fi cazul şi voi putea pleca din Franţa. Trebuie să primesc acceptul celor de aici întîi".

Mutu şi-a anunţat şi retragerea provizorie de la echipa naţională atît timp cît Victor Piţurcă va fi selecţioner: "Porţile sînt închise cu el acolo. Decizia lui nu are legătură cu forma sportivă". Mai multe detalii aici

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  20 Noiembrie 2013, 07:25

...mutu este un jucator terminat ...

ticbis
ticbis  •  19 Noiembrie 2013, 07:06

Daca se va intoarce in Liga I din iarna, doar 3 echipe ii pot oferi lui Mutu un salariu cat de cat acceptabil, o prima de instalare decenta, niste bonusururi mari de obiectiv si o expunere multumitoare in prim-planul fotbalistic intern si international: Steaua, Astra si CFR Cluj. Ar mai fi Pandurii, Petrolul si FC Vaslui, dar nu cred!

grande.balaci
grande.balaci  •  19 Noiembrie 2013, 02:49

poate stiinta,doar este fan!

Vezi toate comentariile (15)
Comentează