FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID - STEAUA, DUMINICĂ, 21:30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Revin Iliev şi Pîrvulescu » Stoichiţă poate miza pe cei doi fotbalişti pentru duelul cu Rapid

Valentin Iliev, jucător Steaua
Valentin Iliev, jucător Steaua

Articol de GSP - Publicat luni, 23 aprilie 2012 00:00 / Actualizat luni, 23 aprilie 2012 10:12

După înfrîngerea cu FC Vaslui (1-0), Steaua se gîndeşte deja la următorul meci, unul la fel de important. Pentru a rămîne în lupta la titlu, echipa din Ghencea este nevoită să obţină un rezultat pozitiv în deplasarea din Giuleşti, de duminică (21:30, DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO).

Pentru partida cu Rapid, Mihai Stoichiţă se va putea baza pe doi jucători importanţi,  pe Paul Pîrvulescu şi pe Valentin Iliev. Cei
doi nu au putut evolua în partida cu FC Vaslui, fiind suspendaţi din cauza cartonaşelor, însă ambii ar putea evolua pe Giuleşti.

După 27 de etape, cele două formaţii sînt despărţite de două puncte, Rapid aflîndu-se pe locul trei, cu 51 de puncte, în timp ce Steaua ocupă poziţia a cincea, cu 49 de puncte.

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (4)
steaua.libera
steaua.libera  •  23 Aprilie 2012, 12:51
Postat de superstar20 pe 23 Aprilie 2012, 11:16

Nu mai am nicio motivatie, niciun chef de niciun derby, nenorocitul ala a distrus tot spiritul Stelei, tot clubul l-a pus pe butuci, degeaba apar spalati pe creier care or sa spuna ca Becali a cumparat cei mai buni jucatori din Romania, ce folos ? O sa ii dea peste 6 luni, si o sa gaseasca altii despre care o sa spuna ca o sa ia 20 de milioane de euro si iar plecam spre 24 si iar o sa se dea vina pe antrenori si jucatori, iar Becali e cel mai curat... Brand-ul Stelei doar mai palpaie, nimic nu vine din urma pt ca echipa 2 nu mai exista si exista si riscul ca acel contract cu Mapn sa se rupa si iar ne antrenam pe coclauri.

bravo, bine zis!!!

varanga53
varanga53  •  23 Aprilie 2012, 12:04

Pacat de asemenea lot daca are o conducere de tembely ! Gigi Becali nu trebuie luat in ras , el este o persoana BOLNAVA care traieste un delir mistic ! De ras sunteti voi care il bagati in seama sub mantia ratingului ! Cat despre Steaua , eu as prefera echipa Stanca-Martinovici,Chiriches,Geraldo,Latovlevici-Chipciu,Bourceanu,Tanase,Parvulescu-Rusescu(M.Costea),Nikolic.

superstar20
superstar20  •  23 Aprilie 2012, 11:18

Steaua este un circ, un show de divertisment si mai face unele performante in Europa doar din inertie, datorita inspiratiei unor antrenori care apoi sunt aruncati ca pe o masea stricata, si datorita istoriei si punctelor adunate de cate un antrenor bun, gen Olaroiu, Bergodi sau Ilie Stan.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează