FOTBAL  »  Superliga  »  DEZBATERE

Revine Dinamo în lupta pentru titlu în sezonul viitor?

Articol de GSP - Publicat vineri, 15 mai 2015 11:33

La 6 ani de la ultimul campionat în care s-a bătut la titlu, Dinamo începe din nou să strîngă argumente pentru o bătălie la locul unu dusă pînă la final.

Scenariul s-ar putea întîmpla în sezonul viitor, după ce în "Groapă" au avut loc și sînt preconizate încă mutări interesante.

Au venit Mircea Rednic, Dinu Gheorghe, doi oameni care și-au dovedit deja priceperea în făcut echipe, iar nume precum Pecanha, Tahar și Laban sînt date deja ca viitoare prime achiziții în "Ștefan cel Mare".

Pe fondul unui regres vizibil în taberele principalelor echipe cu pretenții din ultimii ani, Steaua, Astra, Petrolul, e tot mai probabil ca alb-roșul să conteze mult la locul 1 în sezonul 2015-2016.

Tu ce crezi? Sînt șanse reale ca Dinamo să revină în lupta la titlu? Sau vom asista la un nou sezon "de reconstrucție" în "Ștefan cel Mare"?

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (23)
spartanul
spartanul  •  18 Mai 2015, 10:59

da rednic poate aduce titlul in groapa fara reconstructi clar dinamo dinamo

caminero
caminero  •  18 Mai 2015, 09:52
Postat de caminero pe 17 Mai 2015, 22:09

Cu *** pe nume Vinu Damă la conducere, nici o șansă! Ăla o să jefuiască ce mai e de jefuit și o să fugă cu banii, cum a făcut-o mereu.

*** "Cu s*c*î*r*n*ă*v*i*a j*e*g*o*a*s*ă * pe nume Vinu Damă la conducere"

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

calinescu_
calinescu_  •  18 Mai 2015, 08:57

TAHAR ESTE UN FOTBALIST MEDIOCRU SUB NIVELUL LUI BOUBACAR SAU SERBAN IAR LABAN ESTE INTR-ADEVAR MAI VALOROS, INSA CU SPIRIT DE MERCENAR CARE UNEORI TE IMPRESIONEAZA, INSA DE CELE MAI MULTE ORI NU JOACA .....!!!!! DINAMO ARE NEVOIE DE UN GABY MURESAN , UN MADSON , BREVELT SAU IOAN FILIP....!!!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează