FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Revine la antrenamentele lui Dinamo: "Poate intra în calcule pentru meciul cu Sepsi"

Articol de GSP - Publicat marti, 17 aprilie 2018 16:28

Liviu Gheorghe (18 ani) este gata să revină la antrenamentele lui Florin Bratu, după accidentarea suferită în meciul pierdut cu Juventus, scor 1-2.

A avut noroc, a scăpat de operație, este gata să reintre în programul normal al antrenamentelor.  În urmă cu două săptămâni și jumătate, jucătorul a suferit în prelungirile meciului cu Juventus Colentina (1-2) o entorsă de gradul doi la genunchiul stâng.

Puștiul era speriat de gravitatea accidentării în momentul în care a părăsit terenul, credea că va fi nevoie de o intervenție chirurgicală, detaliu care i-ar fi afectat întregul sezon. Liviu Gheorghe s-a recuperat mai bine decât se anticipa în primele zile de după accidentare și-a început deja alergările ușoare.

Ar fi putut chiar să participe la antrenamentele normale ale echipei, doar că s-a decis ca el să revină la aceste pregătiri imediat după etapa de vineri cu ACS Poli. "Liviu nu ar fi putut juca vineri, așa că n-are rost să fie forțat. Dar, de luni, se poate antrena normal, poate intra în calcule pentru meciul cu Sepsi", au comentat dinamoviștii.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (8)
chris_bu67
chris_bu67  •  19 Aprilie 2018, 08:37
Postat de jack_the_stripper pe 18 Aprilie 2018, 10:29

Prostălăule (ca să-ți vorbesc ca altul ca tine, nebraska), văd că la inepțiile tale apar mereu bifări la ”îmi place” și ”respect”. Cine să fie atât de infantil încât să aprecieze mâzgălelile tale? Amărâtule, nu faci decât să arăți că zburzi pe-aici cu mai multe nick-uri...

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  18 Aprilie 2018, 10:29
Postat de Mecanicacd Srl pe 17 Aprilie 2018, 19:11

derby mare afost aseara la SLUJITORU giurgiu - fecesebeeeee

Prostălăule (ca să-ți vorbesc ca altul ca tine, nebraska), văd că la inepțiile tale apar mereu bifări la ”îmi place” și ”respect”. Cine să fie atât de infantil încât să aprecieze mâzgălelile tale? Amărâtule, nu faci decât să arăți că zburzi pe-aici cu mai multe nick-uri...

nicse
nicse  •  17 Aprilie 2018, 21:59
Postat de Stefan Anghel pe 17 Aprilie 2018, 19:31

RAZBOAIELE MICI DIN GROAPA,FAC ECHIPA MARE DIN RIN.....ADEVARATUL RIN-GERMANIA,4M LATIME ....

Mai tu acest "no name" care te dai spiritual pe aici... vezi ca exista pe tastatura o chestie care se numeste "Caps Lock"... Apasa pe ea si elibereaza-te, parca iti vad fata congestionata de efortul gandirii...

Vezi toate comentariile (8)
Comentează