FOTBAL  »  Superliga  »  DECIZIE CONTESTATĂ

Revoltă în Liga 1, în urma suspendării licenţierii în Adunarea Generală: "Sînt o echipă de incompetenţi!"

Articol de GSP - Publicat joi, 20 martie 2014 00:00 / Actualizat joi, 20 martie 2014 12:26

Gino Iorgulescu a anunţat că se pregăteşte schimbarea regulilor licenţierii, pentru ca echipele din Liga 1 să se poată încadra mai uşor criteriilor.

Ca primă măsură s-a votat suspendarea pentru un sezon a procesului de licenţiere, ceea ce a creat nemulţumire în rîndul unor patroni din Liga 1. Decizia va trebui aprobată de UEFA.

Gino Iorgulescu a anunţat că se pregăteşte schimbarea regulilor licenţierii, pentru ca echipele din Liga 1 să se poată încadra mai uşor criteriilor.

Ca primă măsură s-a votat suspendarea pentru un sezon a procesului de licenţiere, ceea ce a creat nemulţumire în rîndul unor patroni din Liga 1. Decizia va trebui aprobată de UEFA.

"S-a discutat să suspendăm definitiv sau pentru 5 ani procesul de licenţiere, dar s-a ajuns la un compromis, să se suspende pentru un an. Mi se pare o prostie şi de aia am şi fost împotrivă", a comentat preşedintele Astrei, Dinu Gheorghe.

Valeriu Iftime, finanţatorul celor de la FC Botoşani, critică dur aceasă decizie.

"Trebuie ca sistemul să fie mai sever, chiar dacă mai rămîn cinci echipe, dar să avem un fotbal sănătos.

Dacă nu ne însănătoşim fotbalul în aşa fel încît să avem bugete echilibrate, ne vom minţi singuri şi pînă la urmă tot picăm. Dacă putem trăi, trebuie să fim o societate echilibrată, iar veniturile să fie în balanţă cu cheltuielile. E ca un control de la Fisc, care nu îmi place, dar îl vreau pentru că îmi clarifică situaţia. Nu cred că aceste condiţii pot fi îmbunătăţite de către domnul Iorgulescu. Regulile se impun din fotbalul european.

Toţi care au votat, în opinia mea, sînt o echipă de incompetenţi. Eu îi suspectez pe mulţi dintre cei care au votat de o mare lipsă de competenţă. E un avantaj pe termen scurt, dar pe termen lung e un dezastru. Avem nevoie de reguli ca să ne civilizăm, după ce ne civilizăm regulile pot fi mai dulci, dar acum e multă haiduceală”, a declarat Iftime pentru Sport Total fm.

Plan "diabolic" al cluburilor din Liga 1? » Avertisment pentru Gino Iorgulescu: "Se alege praful de fotbal şi-o să dispară şi Liga!"

 

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (102)
bogdanseven
bogdanseven  •  20 Martie 2014, 23:41
Postat de pinteaviteazul pe 20 Martie 2014, 19:12

A mai fost unul care a vorbit fara retineri la Craiova,si,acum doarme sub poduri !!!

Stai linistit ca Iftimie este cu cateva clase peste Mititelu...ma refer ca putere si creier...spune verde in fata pentru ca nu are nimic de pierdut...stie ca este curat stie ca nu a facut nimic ilegal atat el ca om de business atat in fotbal si nu are de ce sa ii fie frica sa spuna adevarul!

bogdanseven
bogdanseven  •  20 Martie 2014, 23:37
Postat de spivak pe 20 Martie 2014, 20:32

Păi Botoşani nu rezistă în Ligă decât dacă restul cluburilor pierd licenţa.

esti penibil...FC Botosani este unul dintre putinele cluburi din Romania care tot timpul a fost cu banii la zi la jucatori si fara datorii catre stat! Fara licentiere le permit unora sa faca experimente gen Urziceni...sa transfere jucatori sau sa le ofere salarii mari...nu platesc un an doi impozitele...si fac afaceri din fotbal apoi dau faliment intentionat...nu platesc datoriile nici jucatorii si aleluia fotbal

gemminy55
gemminy55  •  20 Martie 2014, 22:48
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Astia ar fi buni de trimis in CRIMEEA ! acolo sa dea dovada cit sunt de barbati ! Comentariul tău...

Vezi toate comentariile (102)
Comentează