FOTBAL  »  Superliga  »  CFR

Baptista a ajuns să fie subiect de bășcălie: "Nu înțeleg de ce a fost adus, se terminase și Untold" :D

Articol de GSP - Publicat joi, 11 octombrie 2018 21:02

Bogdan Mara, cel care are mari șanse de a merge la CFR Cluj ca director sportiv, a admis că Julio Baptista (37 de ani) riscă să fie dat afară. Narcis Răducan a luat și el peste picior situația brazilianului care o costă 600.000 de euro pe CFR în fiecare sezon. 

"Să vedem dacă se poate desface contractul lui Julio Baptista. Deocamdată nu ştim ce contract are, ce clauze, nu ştim nimic. Când ajungem acolo, ne uităm ce contracte au jucătorii, de cine e nevoie, de cine nu e", a spus Bogdan Mara la TV Digi Sport.

Narcis Răducan a glumit și el pe acest subiect: "Nu înțeleg pentru ce a mai fost adus. Când a venit nu mai era nici Untold, nimic. Ar trebui să se discute cu el, să vorbească serios dacă mai poate juca fotbal, altfel să se rupă contractul". 

Fostul atacant al lui Real Madrid a jucat doar din postura de rezervă în deplasarea cu Gaz Metan și acasă la returul cu Dudelange, fără să se remarce cu ceva. A adunat 42 de minute până acum, de la semnarea contractului cu CFR în august. 

Citește și:  "Tunul verii" s-a prefăcut într-o gafă costisitoare la CFR Cluj » Noii șefi din Gruia vor să intervină

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
marius.bxl
marius.bxl  •  12 Octombrie 2018, 12:09

Da gura lui de ce sa nu manance(bestia)

st.il.
st.il.  •  11 Octombrie 2018, 22:45

Sper din tot sufletul ca acest " batistă " să aibă un contract beton , să-i jumulească de bani pe proștii de la CFR cât se poate de mult !...Să dai 50000 € pe o gloabă, lună de lună , înseamnă : ori ești idiot , ori ești idiot...din două-una !...:)))))

Vezi toate comentariile (2)
Comentează