FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rezolvat

Articol de - Publicat miercuri, 07 mai 2008 00:00

Oţelul a acceptat oferta de 1,5 milioane de euro pentru Szekely, iar jucătorul urmează să semneze în aceste zile cu Steaua.

Steaua se mişcă foarte repede pe piaţa transferurilor şi dă o lovitură rivalei Rapid. Roş-albaştrii s-au înţeles deja pentru transferul mijlocaşului Janos Sze­kely, de care giuleştenii trag de 6 luni, lucru confirmat de preşedin­tele gălăţenilor, Marius Stan: “Da, am acceptat oferta de 1,5 mi­lioa­ne de euro a Stelei! De la vară, Ja­nos va juca în Ghencea! Acum, ju­cătorul urmează să negocieze ter­menii propriului contract. Pînă nu se semnează actele, orice este posibil”.

Szekely va primi un salariu anual de 200.000 de euro. “Băiatul a fost luni la palat pentru că tre­buia să batem palma şi să semnăm actele. Gata, acum este al nostru! Chiar dacă l-au dorit multe echipe, noi am oferit preţul cerut de Galaţi şi l-am cumpărat. Mi-a plăcut foarte mult de acest băiat”, a spus Gigi Becali.

Aseară, în jurul orei 23:30, jucătorul a parafat cu Steaua un contract pe 5 sezoane, urmînd a încasa circa 200.000 de euro pe an. “Este cea mai fericită zi din viaţa mea! Mă bucur nespus că am să îmbrac tricoul roş-albastru. Am emoţii mari acum, dar voi fi şi mai emoţionat cînd voi intra prima oară în vestiarul Stelei”, a declarat Szekely, imediat după ce semnase înţelegerea, în prezenţa lui Ma­rius Stan şi a lui Valeriu Argăseală.

Carte de vizită

Janos Szekely

Data naŞterii: 13.05.1983
Înălţime: 1,77 m
Greutate: 68 kg
A jucat : Poli Timişoara (2000-2002), “U” Cluj (2003-2007), Oţelul (2007-2008)
Debut În Liga I: 24.02.2007, Oţelul - Unirea Urziceni 3-2
Meciuri Şi goluri În Liga I: 41 / 9
Meciuri Şi goluri În cupele europene: 5 / 1

“Janos este un fot­ba­list extraordinar, care va face faţă fără pro­ble­me la Steaua. Poa­te evolua încă de la început titular”
Petre Grigoraş antrenor Oţelul

“Să semnez eu contractul cu Steaua şi după aia vorbim despre obiective, Champions League şi alte chestii”
Janos Szekely mijlocaş Oţelul

“Le mulţumesc celor de la Steaua că au avut încredere în mine. Abia aştept să joc în Ghencea şi în Liga Campionilor”
Janos Szekely mijlocaş Oţelul

Şi Stancu transferat pe un milion

Un alt transfer rezolvat de roş-al­baş­tri este cel al atacantului Bog­dan Stancu (foto, 21 de ani), de la Unirea Urzi­ceni. “O să plătim un milion de euro pentru el, iar după finala Cupei o să se prezinte în Ghencea. Am ma­re încredere în Stancu, pentru că poa­­te fi surpriza sezonului următor. Are calităţi şi o să vedeţi că va ajun­ge un mare jucător”, a spus Gigi Be­cali. “Patronii s-au înţeles şi Stan­­cu este foarte aproape de a ajun­ge la Steaua”, a confirmat şi preşedintele ialomiţenilor, Mihai Stoica.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (25)
 •  07 Mai 2008, 15:04

daca vreti voi ziaristii de la gsp sa ajunga la steaua atunci e ca voi ,dar declaratia suna altfel se incheie cu TOTUL ESTE POSIBIL,ASA CA MAI ASTEPTATI SA SEMNEZE SI JUCATORUL

 •  07 Mai 2008, 15:02

Oare ciobanul nu stie citi? Nu si-a dat seama ca si acest jucator e cetatean roman de etnie maghiara ? Iar oimea sa nu -i suporta pe maghiar...Vai de el, ce prost mai e...

 •  07 Mai 2008, 13:29

mai lipsesc costea si goga si steaua a luat spuma campionatului.Nu vi se pare???

Vezi toate comentariile (25)
Comentează