FOTBAL  »  Superliga  »  DECLARAȚII

Rică Răducanu nu mai crede în revenirea Rapidului: "Cine mai joacă în liga a cincea? Eu și Caciureac poate"

Foto: GSP
Foto: GSP

Articol de GSP - Publicat miercuri, 20 iulie 2016 11:34

Fostul portar Rică Răducanu a comentat situația Rapidului. O decizie în privința falimentului a fost amânată azi pentru 24 august (Detalii AICI) și Rapid va fi cel mai probabil exclusă din campionat. Un comunicat LPF e așteptat în cursul zielei de azi.

"Suntem vai de capul nostru! Fanii nu sunt o soluție, trebuie cineva capabil. Zic și ei: «Eu dau banii și-i fură ăștia, nu merg către nimeni!».

Am vorbit cu Moraru și cu ceilalți, lor li s-a dat clubul cu datorii. Dacă-l luau de la zero putea face ceva. E greu, tată, să ții o echipă în Divizia A!

În liga a cincea poate jucam eu cu Caciureac, cu ăștia... cine mai joacă la nivelul ăla? Și acolo trebuie material să susții echipa. Acum nu mai merge fără", a declarat Rică Răducanu la televiziunea sportro.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (3)
jalabert
jalabert  •  21 Iulie 2016, 01:11
Postat de marius.bxl pe 20 Iulie 2016, 19:34

Eu nu cunosc bine situatia dar s-ar putea ca rapide sa fie in situatia stelei.dynamo. csu craiova.etc........adica au cumparat o masina fara roti (sigla sau trofee).pentru ce sa investesti in ceva ce nu ati apartine 100%

100% nu iti apartine nici macar sufletul ca si p'ala il dai la d-zeu sau la devil dupa cum ti-o fost scris.

marius.bxl
marius.bxl  •  20 Iulie 2016, 19:34

Eu nu cunosc bine situatia dar s-ar putea ca rapide sa fie in situatia stelei.dynamo. csu craiova.etc........adica au cumparat o masina fara roti (sigla sau trofee).pentru ce sa investesti in ceva ce nu ati apartine 100%

dinamo100
dinamo100  •  20 Iulie 2016, 13:57

Ce nu intelege Rica e faptul ca acele "datorii" inseamna exact pretul cumpararii clubului de catre noii patroni. In momentul in care au preluat clubul, atat Zamfir cat si Moraru, nu i-au platit nici un leu lui Copos, dar si-au asumat responsabilitatea datoriilor. Acestea erau cunoscute, deci nu se poate spune ca s-au angajat la ceva in necunostinta de cauza. Mai mult, datoriile clubului au crescut de atunci. Pe scurt, atat Zamfir cat si Moraru s-au dovedit a fi niste papagali, fara bani de investit, dar cu pretentii de a se impopotona cu brand-ul Rapidului.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează