FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Risc maxim pentru jucătorii Stelei împrumutați la Voluntari! Ce s-a întâmplat cu unul dintre jucătorii împrumutați la Urziceni: "Nu mai aveam nici un ban"

Articol de GSP - Publicat duminica, 21 februarie 2016 16:08

Valeriu Lupu a fost împrumutat la Unirea Urziceni în celebrul meci câștigat de ialomițeni în fața Stelei, scor 1-0, în sezonul 2010-2011.

Revenirea la Steaua nu i-a priit deloc. A fost neplătit 4 luni și a ajuns să se antreneze cu Mihai Costea, Țucudean, Tade, Breeveld sau tot felul de jucători excluși din lot.

"Eu am avut o mică problemă. Patru luni nu mi-au mai dat banii, după care am mers la nea Gigi. Nu mai aveam bani și s-a rezolvat problema. Mi-a dat toți banii pe patru luni. Mi-a zis că m-a pedepsit. În fine...

Am avut o discuție cu nea Vali. I-am spus că nu vreau să merg la Viitorul, că nu îmi convin condițiile, și să reziliem. Dânsul mi-a spus că dacă nu merg la Viitorul, o să mă pună să mă antrenez singur și de atunci m-a pus să mă antrenez singur”, a declarat Lupu, conform Digi.

Lupu nu a mai evoluat de doi ani într-un meci oficial, a ajuns la 25 de ani și pare un jucător care cu greu mai poate ajunge la un nivel înalt. 

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează