FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Rivalii încep să se teamă de Dinamo: "A revenit în lupta pentru Europa"

Articol de GSP - Publicat luni, 04 martie 2013 00:00 / Actualizat luni, 04 martie 2013 16:54

Dinamo a cîştigat ambele meciuri din 2013, 2-1 cu Braşov în Ştefan cel Mare şi 1-0 cu Rapid în Giuleşti, iar în acest moment este la doar 4 puncte în spatele locului 2 ocupat de Astra.

Giurgiuvenii au un meci mai puţin, la fel ca Pandurii şi Vaslui care se întîlnesc în meci direct în această seară. Totuşi, preşedintele Astrei Giurgiu, Dinu Gheorghe, consideră că Dinamo a reintrat în lupta pentru locurile europene la sfîrşitul sezonului:  "Dinamo a revenit în lupta pentru Europa", a spus Dinu "Vamă" la televiziunea sportro.

Dinamo va juca în următoarea etapă acasă, împotriva Concordiei Chiajna, urmînd apoi să se deplaseze la Ploieşti pentru deplasarea foarte dificilă cu Petrolul.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (30)
adimutu14
adimutu14  •  06 Martie 2013, 16:15

Asa si trebuie! Dinamo va iesi pe locul 3 anul asta! Suntem o forta si o sa va dovedim asta!

tomagh
tomagh  •  05 Martie 2013, 19:31

În altă ordine de idei. dacă se liniștesc apele la nivelul conducerii, fără o presiune deosebită, Dinamo se va strecura până pe locul doi. Va îmbina experiența lui Danciu și Munteanu cu dorința de rezultate a mânjilor: Alexe, Matei, Curtean și ceilalți. Aveți răbdare, rezultatele vor veni...

tomagh
tomagh  •  05 Martie 2013, 19:06

In 1974 eram militar și mă intorceam din Moldova la Clung Muscel via București. Am fost la meci și pentru că nu mai aveam cu ce merge m-am dus la autocar, m-am rugat de ei și m-au luat. A fost jale la acel meci: Sătmăreanu 2 avea c...ele umflate de Sinăuceanu (cu care am și jucat apoi la Metalul Piatra Neamț în C) și a mers cu ele într-o găleată roșie de plastic până la București. Seniorii echipei erau Lucescu și Dinu, deosebiți și foarte respectați. Dinu avea un umor fin, și deși destul de lovit îl lua la mișto pe Ion Marin care era la tineret. Port cu mine această amintire deosebită și este un motiv în plus să sufăr pentru Dinamo...

Vezi toate comentariile (30)
Comentează