FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

VIDEO Dinamovistul desființat în direct după derby-ul cu FCSB: „Are două viteze: târâș și tiptil!”

Deniz Giafer (#24), în FCSB - Dinamo 6-0 // foto: Cristi Preda - GSP
Deniz Giafer (#24), în FCSB - Dinamo 6-0 // foto: Cristi Preda - GSP

Articol de GSP - Publicat marti, 14 septembrie 2021 14:09 / Actualizat marti, 14 septembrie 2021 15:07

Fostul atacant Robert Niță (44 de ani) l-a criticat pe Deniz Giafer (20) pentru modul în care tânărul fundaș central al lui Dinamo s-a apărat în fața lui Vali Gheorghe la golul de 0-5 din derby-ul cu FCSB, scor final 0-6. 

Duminică, FCSB a înregistrat cea mai mare victorie din istorie în campionat în derby-urile cu Dinamo. A fost 6-0 într-un meci în care Deniz Giafer a fost integralist în centrul defensivei dinamoviste.

La golul de 5-0, semnat de Vali Gheorghe, Giafer a fost ridiculizat. Jucătorul de atac transferat de FCSB de la Astra a săltat mingea peste Giafer, apoi a câștigat duelul fizic cu stoperul dinamovist și a finalizat cu sânge rece.

Dinamovistul desființat în direct după derby-ul cu FCSB: „Are două viteze: târâș și tiptil!”
Momentul în care Vali Gheorghe a trecut de Deniz Giafer // foto: captură YouTube

Deniz Giafer, criticat la GSP Live: „Are două viteze: târâș și tiptil”

În această dimineață, Deniz Giafer a fost criticat de Robert Niță, ex-atacant la Steaua. Tânărul stoper a fost „urecheat” nu doar pentru modul în care s-a apărat la faza golului, cât și pentru derapajul de la finalul partidei, când le-a arătat semne obscene fanilor FCSB-iști

„El s-a rătăcit și pe teren, nu doar după meci. Nu e posibil să dea un jucător mingea peste tine în careu, să nu o atingi nici cu cocul și să îți ia și fața ăla, care are 1,3 metri. Bă, mă lasați în pace? Nici nu sare când dă ăla mingea peste ele. Ridică brațele fără să lovești și protejează mingea de ăla, îl ții doar cu corpul. Giafer... bă, îl înțelegi, are câteva meciuri, a mai jucat și în bandă, unde nu e locul lui, săracul. 

De la televizor mi se pare că are două viteze: târâș și tiptil. Cum să-l pui să joace fundaș lateral? Bă, îl expui pe copil, poți să-l termini că acum toată lumea îl vede drept cel mai slab din lume. Dar și el, nici să n-aibă reacție... Până la 1-0 și eliminare nu prea a ieșit în «evidență», dar după aceea a avut o zi groaznică. Dar după ce că ți-e greu în timpul meciului, îți mai arde de galerie?”, a spus Niță în dialogul cu moderatorul Costin Ștucan.

2este nota primită de Giafer în Gazeta Sporturilor pentru prestația din derby-ul cu FCSB

Ce a făcut Deniz Giafer după FCSB - Dinamo 6-0

Giafer a greșit drumul spre autocarul dinamovist și s-a trezit singur în fața fanilor rivali. Pașnici, suporterii lui FCSB i-au oferit instrucțiuni și au strigat câteva ironii, fără a depăși limitele bunului simț: „6, 6!”, „setu'!” sau „mulțumim de scor!”. Reacția fundașului dinamovist a fost una deplasată, arătând un semn obscen.

Citește mai multe știri despre Dinamo: 

Uite cine-l acuză de proastă creștere pe Octavian Popescu! » 3 episoade golănești cu Florin Prunea în prim-plan

FCSB - Dinamo 6-0. Meciul, scorul și fotografia care intră direct în cartea de istorie!

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (12)
514091889218839
Mihai Buzea  •  15 Septembrie 2021, 09:17
Postat de endeavour pe 15 Septembrie 2021, 06:51

Nu v-a mai furat acum kovacs?? Blatistilor ticalosi de fcsbisti ce sunteti!

DINAMO reprezentați ROMANIA IN CUPA DAVIS!!FELICITARI!!!

457961185625445
Marian Manolache  •  15 Septembrie 2021, 09:08

De aia nu are ursul coada...a fugit nita cu ea. Sunt bun dar nu ma vede nimeni...te.a vazut ma consoanele dar te.a dat ca pe masea stricata...de bun ce erai. Le.a fost frica sa nu castige champion league cu tine. ***. Spune ma ca la o echipa stransa ij cateva zile o eliminare aiurea e fatala. Rasule.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

endeavour
endeavour  •  15 Septembrie 2021, 06:51
Postat de paolo14 pe 15 Septembrie 2021, 06:12

6-0!

Nu v-a mai furat acum kovacs?? Blatistilor ticalosi de fcsbisti ce sunteti!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează