FOTBAL  »  Superliga  »  FARUL - RAPID 7-2

Robert Niță, derapaj grosolan la adresa Andreei Bododel » Moderatorul nu l-a putut opri: „Te rog, nu sunt de acord cu așa ceva!”

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a avut un derapaj la adresa Andreei Bododel, celebra fană a Farului. +41   FOTO
Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a avut un derapaj la adresa Andreei Bododel, celebra fană a Farului.

Articol de - Publicat marti, 09 mai 2023 07:00 / Actualizat marti, 09 mai 2023 09:29

Robert Niță, fostul atacant al Rapidului, a avut un derapaj sexist la adresa Andreei Bododel, fană a Farului, care i-a ironizat pe giuleșteni după eșecul usturător suferit la Ovidiu, scor 2-7.

Fostul fotbalist a fost vizibil iritat de postările Andreei și a insistat să o jignească, în ciuda încercării moderatorului Horia Ivanovici de a-l opri.

Întrebat la Fanatik despre postări, Niță a început cu un citat din fostul soț al Andreei: „Vorba lui Tibi Bălan, te însori cu frumoasa și rămâi cu proasta. Sunt de acord cu el”.

Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
Andreea Bododel
+37 FOTO

Robert Niță, derapaj sexist la adresa Andreei Bododel

A continuat cu o aluzie vulgară: „Am văzut că spune «Doar 7, atât am putut». Hai să-i răspundem că am văzut că se pricepe și la fotbal. Rapidul, spre deosebire de frumoasa domnișoară, stă bine la golaveraj. A și dat două. În partea cealaltă doar s-au luat multe”.

În studio se mai aflau jurnalistul Horia Ivanovici, foștii fotbaliști Florin Gardoș și Aurel Țicleanu, dar și Andrei Vochin, consilierul președintelui FRF.

Ivanovici a început să râdă nedumerit: „Ești prea subtil, n-am înțeles. Ai înțeles ceva, Florine?”. Fostul fundaș a zâmbit stânjenit: „Am înțeles, dar nu vreau să...”.

A urmat un dialog în care Niță insista să o jignească pe Andreea Bododel, în ciuda rugăminților moderatorului de a înceta.

Robert Niță: Rapidul pierde în echipă, domnișoara primește individual. 
Horia Ivanovici: Am înțeles. Eh, nu, hai că acum exagerezi. Hai să nu fim...

RN: Zice «le-am dat 7, atât am putut»... 
HI: Știu, hai să vorbim de fotbal că nu...

RN: Vine și vorbește... 
HI: Astea-s declarații misogine și nu-s de acord cu ele.

RN: ...fetița asta de fotbal. «V-am dat 7», zici că e fotbalistă să dea ea 7. 
HI: Asta da, poți să spui, dar, te rog, fără declarații misogine. Eu nu sunt de acord cu asta, că a luat, a făcut...

RN: În fiecare etapă poartă alt tricou. Se pozează cu spatele, poate, poate primește și ea un mesaj. Ne-a înnebunit. În fiecare etapă are alt fotbalist. 
HI: Te rog, fără declarații din astea misogine...

RN: A fost Munteanu, a fost Alibec. A fost și pe Giulești, că s-a pozat și pe acolo. A fost în vizită prin București și a fost la meciul din Giulești. 
HI: Îi place fotbalul, care e problema?

RN: Mi-a zis cineva că nu era obișnuită cu Bucureștiul și, în fața la stadion, sărea peste șinele de tramvai să nu se curenteze. 
HI: Da, am înțeles...

RN (ironic): Așa vorbește lumea. Sunt răutăcisme, rapidisme, nu știu... Dar e bine că, uite, reprezentante ale sexului frumos sunt pe stadioane și sunt cunoscătoare fine ale fenomenului fotbalistic. 
Aurel Țicleanu: Ai văzut că ai găsit și partea bună! 

Robert Niță și-a încheiat tirada cu o nouă aluzie sexistă: „E îmbucurător că și fine cunoscătoare ale fotbaliștilor se pricep la fotbal”.

Andreea Bododel, euforică la Farul - Rapid

Mare fană a trupei lui Gică Hagi, Andreea Bododel a fost surprinsă în minutul 35, la scorul de 3-0 pentru Farul, dansând în tribune. După a doua reușită a meciului a lui Denis Alibec, în minutul 45, Andreea Bododel s-a dezlănțuit. Aceasta a celebrat ca un fan pătimaș.

După al șaptelea gol al favoriților, Andreea Bododel a postat și un mesaj ironic pe contul de Instagram: „Nu plânge, Rapidule!”. A revenit cu o nouă „înțepătură”: „Atât am putut și noi în seara asta... 7!”

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (57)
inshallah
inshallah  •  10 Mai 2023, 14:53
Postat de adytza77 pe 10 Mai 2023, 11:55

un frustat de om.un badaran si mitocan.astfel de specimene sunt greu de educat.

De acord! Asta, ca tot se vaita el ca nu il vede nimeni! Voila! Acum, toti il vad in adevarata sa mizerie. Astfel de 'umor' de samantzar imi intaorce stomacul pe jos. Sper, totusi, ca un astfel de ipochimen sa nu mai apara invitat pe undeva; aviz realizatorilor!

adytza77
adytza77  •  10 Mai 2023, 11:55

un frustat de om.un badaran si mitocan.astfel de specimene sunt greu de educat.

bl0catu
bl0catu  •  10 Mai 2023, 03:10
Postat de anarhist pe 09 Mai 2023, 19:14

Dupa umila mea parere, si aia care se isterizeaza imediat "cum poti sa faci asa ceva UNEI FEMEI" tot sexisti se numesc. Adica, daca Nita jignea un barbat era in regula sau mai putin grav decat ca a jignit-o pe domnisoara in cauza? De ce, ma rog, o femeie nu poate fi tratata in acelasi mod (bun sau rau) ca un barbat, daca tot traim intr-o societate mare amatoare de egalitate intre sexe? Cu ce e mai breaza o femeie decat un barbat si care este motivul (altul decat ca nu e barbat) pentru care EA nu poate fi luata la misto, in bascalie, ironizata sau chiar injurata, cand este cazul?

am sa iti spun o fabula pe care am auzit-o intr-un context! nu mai stiu, parca intr-o emisiune tv spusa de Vadim! interesanta! fabulavorbea despre povestea unui soldat roman infierat de un superior pentru ca o imbrancise pe Fecioara Maria,infierat nu pentru ca era mama lui Isus, ci pentru ca era femeie! gest de cavalerism! a fi cavaler e o dovada de barbatie, nu de sexism! ceea ce spui despre barbati nu sta in picioare, pentru ca niciodata nu vezi un barbat sa insulte alt barbat pentru faptul ca e barbat! daca e injurat,deja intra in alta discutie! dar asta, sa facem misto de ea, ca ce se pricepe ea ca doar e femeie,locul ei e la cratita si alte prostii sunt jalnice pentru unul care crede ca detine ***! o parere personala, numai bine!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (57)
Comentează