FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Romario: "În Olanda, Dinamo ar termina în primele cinci!" + "Câinii" au suporteri și în Surinam

Articol de GSP - Publicat miercuri, 06 aprilie 2016 20:35

Romario Kortzorg a marcat un supergol în utlima victorie a lui Dinamo, 2-1 cu Viitorul, și a vorbit despre fanii "câinilor", dar și despre numele său.

" Dinamo are fani și în Surinam! Au și tricouri de la Dinamo deja! Tatăl meu a fost acolo, am trimis tricouri prin el", a spus Romario la Digisport.

Fotbalistul lui Dinamo, olandez de origine surinameză, născut la Rotterdam, a dezvăluit și cum i-au ales părinții prenumele de Romario: "Îl am de la tatăl meu, el a fost cel care mi l-a dat. M-am născut în 1989, în perioada în care Romario juca pentru PSV Eindhoven, iar tata este un mare fan al lui. În timp și eu am devenit fanul lui. Îmi plăcea felul lui de a fi ca jucător, era onest, spunea mereu lucrurilor pe nume. Nu numai că a fost un jucător foarte bun, dar a fost și un golgheter".

"În România mi se spune Romică și îmi place, pentru că este un nume românesc. Înainte, la ASA Târgu Mureș, unii îmi spuneau Romanescu. pentru mine nu este nicio problemă, îmi place. Mă bucur că joc în România, mai ales că unele meciuri sunt mai bune decât cele pe care le văd în Olanda. Și aici sunt și jucători mai buni. Dacă am evolua cu Dinamo în Olanda, am termina în primele cinci!" 
Romario Kortzorg

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (32)
manutd.steaua
manutd.steaua  •  07 Aprilie 2016, 12:31

Pai nu termina in primele 5 din Romania,asta e nebun sau e foarte slab campionatul Olandei? :))

balauru48
balauru48  •  07 Aprilie 2016, 09:12

Poate în primele 5 de la coada clasamentului...

benise
benise  •  07 Aprilie 2016, 07:46

Am auzit ca echipa asta este iubită și in Siria,toți aia de la ISIS sunt dinamoviști !

Vezi toate comentariile (32)
Comentează
Close