FOTBAL  »  Superliga  »  FCM TG. MUREŞ - STEAUA, AZI, 14:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Roş-albaştrii vor face toate deplasările la bordul unei aeronave de 5* » Steaua de lux

Articol de , - Publicat sambata, 20 noiembrie 2010 00:00

Stancu şi compania au mers ieri la Tg. Mureş într-un charter nou, de doar 35 de locuri, care aparţine companiei Alfa Air şi care, în interior, a fost transformat într-un avion luxos.

Steaua e în criză de rezultate în Liga 1, însă e prima echipă care şi-a antamat un avion de superlux cu care să efectueze toate deplasările în ţară şi în străinătate! Şefii din Ghencea au inaugurat ieri, pentru deplasarea echipei la Tg. Mureş, aeronava de 5 stele pe care au închiriat-o de la compania Alfa Air, cea care aparţine unui om de afaceri israelian, bun prieten cu patronul Gigi Becali.

Avionul, care văzut din exterior nu spune mare lucru, înăuntru a fost transformat complet după ce compania a decis să-i reducă numărul de locuri de la 100 la doar 35. Toate locurile sînt pe fotolii de piele şi există şi o zonă unde se poate sta la masă sau pe canapea. Jucătorii au fost impresionaţi de avion: "Incredibil cum arată, n-am mai zburat niciodată în asemenea condiţii de lux".

15.000 de euro e preţul pe care Steaua l-a achitat pentru închirierea charter-ului în vederea deplasării de aseară, la Tg. Mureş

45 de minute a durat zborul pe care l-au efectuat ieri steliştii la bordul noului avion pe ruta Bucureşti - Tg. Mureş

Rapid a fost cu autocarul
Nu mai departe de săptămîna trecută, o altă echipă importantă din Liga 1 Bergenbier a trebuit să facă o deplasare la Tg. Mureş. Rapid, care a pierdut meciul cu 1-0, a decis să meargă cu autocarul, costurile fiind minime.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (18)
cubdegheata
cubdegheata  •  20 Noiembrie 2010, 12:01

eu m-am referit ca performante..istorie..tot ce vrei..acum daca real nu castiga campionatul de 3 ani nu inseamna ca trebuie sa faca deplasarile cu caruta.(sahtar si cine ai mai zic tu nu are palmares european mai bun ca al stelei din ce stiu eu)

alex_pedersen
alex_pedersen  •  20 Noiembrie 2010, 11:59
Postat de red.blue pe 20 Noiembrie 2010, 01:20

doamne dar ce lux e acolo

sper ca are clima bizonica....:))

alex_pedersen
alex_pedersen  •  20 Noiembrie 2010, 11:57

sunt dinamovist dar e adevarat ce spui....cea mai titrata dar nu in cea mai buna forma....sper ca ai exclus sakhtar`ul lui ahmetov...;) sau CSKA spartak...moscovitele...:P

Vezi toate comentariile (18)
Comentează