FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Rossi: "Ni s-a propus să mergem la Dinamo, dar Steaua s-a mişcat mai repede"

Articol de GSP - Publicat duminica, 14 iunie 2009 00:00

Renzo Rossi, viitorul antrenor secund al Stelei, spune că el şi Cristiano Bergodi au avut şi o discuţie pentru a merge la Dinamo, dar Steaua a fost prima care a făcut oferta.

"Ni s-a propus să mergem la Dinamo. Am vorbit cu Cristiano, dar a zis să vedem cum decurg discuţiile cu Steaua. Nu am făcut licitaţie, am vorbit cu Steaua pentru că ei ne-au abordat primii.

Am început prima discuţie joi, după ultima etapă. Am vorbit cu domnul Argăseală şi domnul Becali şi a rămas ca domnul Cristiano să meargă acasă şi să vorbească cu familia sa. După aceea el a acceptat oferta", a spus Renzo Rossi la sportro.

Întrebat fiind dacă Dayro Moreno va intra sau nu în vederile lui Bergodi, Renzo Rossi a răspuns:

"Rădoi a demonstrat pe teren că are atitudine, Dayro nu a avut asta.
:X Vom vedea ce se va întâmpla cu Dayro, dacă se încadrează în condiţiile noastre bine, dacă nu, nu, vom vedea ce se va întâmpla... Nu vine Mussolini, oriunde am mers, am lucrat şi am făcut treabă prin respect şi profesionalism".

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (9)
 •  14 Iunie 2009, 23:10

O sa mergem in B cu rahaturi de antrenori gen Bergodi care nu a facut nimic pe unde a lucrat, ci a fost inlaturat de la echipele antrenate. Rusine sa aduci un antrenor care termina cu Poli Iasi la un punct de retrogradare. Unde sint antrenorii capabili de gen Petrescu sau Protasov? Becali, esti un masacarici incapabil. Pleaca.

cyclon
cyclon  •  14 Iunie 2009, 22:46

daca nici bergodi nu face treaba buna la Steaua inseaman ca trebuie facuta o revolutie pentru a-l indeparta pe cioban

 •  14 Iunie 2009, 21:03

Bergodi nu va rezista mai mult de 8-9 etape! Daca va fi altfel inseamna ca va fi o mare surpriza generata ori de numirea lui Becali la presedintia Mapamondului ori de atrofierea functiilor oierului. Altfel, Bergodi, cu toata foamea lui de bani (nici macar nu-si pune clauza de reziliere unilaterala), nu va lua mai mult decat un avans. Sa vezi apoi ziaristii gesepisti cum il vor "alerga" pe Bergodi prin emisiuni pentru spagile oierului!

Vezi toate comentariile (9)
Comentează