FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Mihai Rotaru a dezvăluit numele „principalului” de la CSU Craiova, după problemele cu Neagoe: „Aveam și varianta Gică Craioveanu, numai că el era în Spania”

Mihai Rotaru (50 de ani), finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că antrenorul din acte în acest moment este Corneliu Papură (49 de ani).
Mihai Rotaru (50 de ani), finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că antrenorul din acte în acest moment este Corneliu Papură (49 de ani).

Articol de - Publicat joi, 26 ianuarie 2023 19:37 / Actualizat joi, 26 ianuarie 2023 22:20

Mihai Rotaru (50 de ani), finanțatorul celor de la CS Universitatea Craiova, a dezvăluit că antrenorul din acte în acest moment este Corneliu Papură (49 de ani). 

Universitatea Craiova a apelat în această iarnă la serviciile lui Eugen Neagoe. Tehnicianul în vârstă de 55 de ani încă nu a descurcat ițele despărțirii de U Cluj, „Șepcile Roșii” contestându-i dreptul de a antrena la comisiile Federației. 

Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”
CSU Craiova
Două transferuri dintr-un foc » Pe cine a prezentat astăzi CS Universitatea Craiova: „Au demonstrat că merită să ajungă aici!”

Mihai Rotaru a găsit o soluție temporară. Corneliu Papură, antrenorul echipei secunde din Liga 3, apare în acte ca „principal” și la formația lui Ivan și Markovic.

Mihai Rotaru: „Corneliu Papură are un contract de antrenor principal”

„Corneliu Papură are un contract de antrenor principal cu noi. Conform regulamentelor în vigoare sperăm ca în cel mai scurt timp Eugen Neagoe să-și rezolve problema cu U Cluj, chiar săptămâna aceasta, și apoi lucrurile vor intra pe un făgaș normal. 

Noi aveam și varianta Gică Craioveanu, numai că era în Spania. În club îi avem cu licența PRO pe Sorin Cârțu, Corneliu Papură, Nae Ungureanu și Gică Craioveanu.

Sperăm că Eugen Neagoe va fi pe bancă la meciul cu Hermannstadt, dar luăm în calcul că ar putea fi la partida cu Farul din deplasare”, a spus Mihai Rotaru potrivit Fanatik

Comunicat CSU Craiova: „Domnul Boc și-a pus ambiția în «a-l pedepsi» pe actualul nostru antrenor”

Săptămâna trecută, clubul CS Universitatea Craiova a emis un comunicat în care îi acuza pe clujeni de rea-voință în cazul lui Eugen Neagoe. 

Știam acest lucru încă de acum câteva săptămâni, din momentul în care am aflat că domnul Boc și-a pus ambiția în „a-l pedepsi” pe actualul antrenor al Universității Craiova. Ca atare, ne-am luat toate măsurile de precauție astfel încât această lipsă să nu ne afecteze. Nu avem nimic a reproșa Universității Cluj! 

Știm că aceasta a fost o decizie politică în care conducerea executivă a echipei fanion a Clujului nu a avut un cuvânt de spus. Sigur că nu suntem de acord și nu vom fi niciodată cu implicarea politicului în desfășurarea activității echipelor de fotbal profesioniste, iar, în acest caz, cu atât mai mult cu cât această decizie a domnului Boc afectează propria sa echipă, pe care o finanțează din banii contribuabililor

- Comunicat CS Universitatea Craiova

VIDEO. Mihai Rotaru a asistat la Partizan - Craiova! Dialog cu Eugen Neagoe în fața jurnaliștilor: „Îl mai doare?”

Citește și alte știri din fotbalul românesc: 

VIDEO Voluntari și-a adus fundaș din Argentina » Jucătorul se laudă cu 3 intervenții de excepție la ultima echipă

Februarie de foc în Superliga » Serie infernală pentru trupa lui Neagoe

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
1.fcu
1.fcu  •  27 Ianuarie 2023, 12:35

Cs Musuroaia 2013 :)))

brera30
brera30  •  27 Ianuarie 2023, 09:48
Postat de remarque pe 26 Ianuarie 2023, 21:40

pai sa antreneze Neagoe daca e tare. Ce treaba are cu Boc? E de vina Boc ca dupa ce Neagoe a decis plecarea a 6 jucatori de la U, a tulit-o acasa la Craiova? Il inteleg pe Neagoe ca a ales acasa, dar sa-si asume. Si cand isi rezolva situatia, antreneaza.

Normal ca ales sa meargă acasă, in primul rând. Ce treaba are Boc? Cine păstorește echipa, nu iese el mereu la declarații? Ce primar ai mai văzut sa iasă sa vorbească despre o echipa ?

dandana
dandana  •  27 Ianuarie 2023, 08:35
Postat de sud97 pe 26 Ianuarie 2023, 21:47

E notorietate! Se stie cum a aparut CS Mogosoaia!

Degeaba spui acestui drogat ca zăpada este albă. El mereu va susține ca doar prafurile de le trage pe nas sunt albe. Nu vedeți că nu aveți cu cine vorbi?

Vezi toate comentariile (15)
Comentează