FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Dezvăluiri incredibile » Roxana Ciuhulescu, hărțuită de un nume important: „E un mare antrenor, fost mare jucător. A fost extrem de insistent și de obraznic”

Articol de GSP - Publicat marti, 15 februarie 2022 07:48 / Actualizat marti, 15 februarie 2022 10:31

Recent revenită de la show-ul Survivor România, Roxana Ciuhulescu, 43 de ani, a fost invitată la GSP Live și a făcut o serie de dezvăluiri incredibile.

Consiliera ministrului Sportului a dezvăluit că a fost hărțuită de un nume important din fotbalul românesc, căruia nu a vrut să-i dezvăluie identitatea.

Întrebată de moderatorul Costin Ștucan dacă a fost căutată de fotbaliști în timp ce prezenta emisiunea ProMotor, Roxana Ciuhulescu a dezvăluit că un antrenor român, fost jucător important, a hărțuit-o și că a reușit cu greu, după ce l-a amenințat, să-l determine să înceteze.

Ce a pățit Roxana Ciuhulescu imediat după eliminarea de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină” » Cât a slăbit în câteva săptămâni de concurs
SURVIVOR 2022
Ce a pățit Roxana Ciuhulescu imediat după eliminarea de la Survivor: „M-au urcat o oră jumate, izolată, într-o mașină” » Cât a slăbit în câteva săptămâni de concurs

Roxana Ciuhulescu dezvăluie cum a fost hărțuită de un fost mare fotbalist: „Acum e antrenor. L-am înregistrat și i-am spus că dacă nu se oprește public tot”

- Te sunau fotbaliștii?
- Da, s-a întâmplat câtă vreme am făcut ProMotor. Au fost totuși 13 ani. De-a lungul timpului, am filmat cu fotbaliști, cu antrenori, cu finanțatori. Trebuie să recunosc că am fost curtată de oameni din fotbal. A fost un antrenor, căruia nu o să-i dezvălui numele. A fost extrem de insistent și de obraznic. La un moment, l-am și înregistrat și l-am amenințat că fac totul public pe ProTV. S-a făcut liniște din acel moment.

- Înțeleg că era deja hărțuire…
- Da. Mă suna și ziua, mă suna și noaptea. Era într-o perioadă în care eu eram singură. A profitat de acest lucru, s-a gândit: „Lasă, e o păpușă blondă, o păcălesc eu cu statutul meu!”. E un mare antrenor, fost mare jucător. Culmea, una dintre prietenele mele era iubita lui. Asta a fost situația cea mai jenantă. Venise cu obrăznicie și știi cum e… Dacă femeia acceptă, merge. Nu am acceptat. În momentul în care l-am înregistrat și i-am pus înregistrarea, s-a potolit.

Citește și: 

EXCLUSIV Roxana Ciuhulescu, interviu după Survivor: "Insomniile, durerile și stresul m-au pus în cap. După ce îmi revin, mă-ntorc la Minister" + "Nu m-am înțeles deloc cu Zmărăndescu și cu CRBL. Robert Niță e un tip super, ar putea câștiga concursul"

Detalii ȘOCANTE din „cazul Marc Overmars” » Le trimitea femeilor din club fotografii cu organele genitale. I se spunea „Vărul excitat” la Ajax

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (31)
paolo19
paolo19  •  16 Februarie 2022, 12:51

Cu scuzele de rigoare, dar urâtă femeie...

andrei.33
andrei.33  •  16 Februarie 2022, 01:20

Inca o proastă la criza vârstei mijlocii care se crede femeie fatala.

energydrik
energydrik  •  16 Februarie 2022, 00:59
Postat de ge0x pe 15 Februarie 2022, 22:34

E sexy că păpușă Chucky ..o căutau toți futbolistii. Proaste gusturi aveau.

Explica-i asta unuia precum Franck Ribery :)))))

Vezi toate comentariile (31)
Comentează