FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ruptură la FCSB: nu-l mai suportă pe Gigi Becali și deja vrea să plece de la echipă!

Articol de , - Publicat miercuri, 20 februarie 2019 11:31

Gigi Becali, patronul FCSB, i-a enervat în timp-record pe Adrian Stoian și pe Florentin Matei, mijlocașii pe care-i adusese în iarna asta ca să transforme echipa într-una de spectacol.

Numerele 10 nu se înțeleg bine cu Becali. N-a rezistat la FCSB nici Budescu, exportat la Al Shabab fiindcă intrase în conflict cu Gigi și cu Dică, acum au venit la rând Adrian Stoian și Florentin Matei. Abia au sosit, dar se gândesc deja să plece! Mai ales Stoian e afectat de critici și de statutul pe care a ajuns să-l aibă. Dintr-o vedetă, olteanul s-a transformat într-un spectator, un jucător care nici nu prinde lotul de 18 pentru meci!

Nu l-a adus el, nu e bun

Nici Gigi nu mai are încredere în el, nici Adrian nu mai e încântat de experiența FCSB, doar că a bifat deja două cluburi în acest sezon și n-are unde să plece mai devreme de finalul campionatului. El a jucat la Crotone în prima parte a stagiunii și a constituit o surpriză transferul la FCSB. "Sunt uimit, e un mijlocaș excelent!", a reacționat Bergodi, care îl cunoștea pe Stoian din Serie A și din Serie B. 

adrian stoian
FOTO: Adrian Stoian

Becali nu a avut răbdare, nici nu-l știa pe mijlocașul ofensiv. L-a achiziționat la propunerea agentului Pietro Chiodi și la recomandarea lui Mihai Stoica, apoi l-a judecat după numai 50 de minute bifate la Călărași: „M-am lămurit de ăla adus din Italia. Eu nu-l cunoșteam, l-am luat de gura altora!". Teja nici n-a avut o explicație concretă pentru abandonarea în tribună a mijlocașului: „Stoian n-a fost în lot fiindcă așa am decis eu". 

Le-a pus eticheta „slabi”

Florentin Matei e "noul Budescu". Nu ca randament, pentru că nou-venitul încă nu a marcat vreun gol pentru FCSB. Ca și Budescu, e schimbat după prima repriză. S-a întâmplat la Chiajna, unde mijlocașul în vârstă de 25 de ani ar fi trebuit să fie playmakerul, mintea limpede din jocul formației lui Teja. 

Matei s-a enervat când a fost întrebat despre schimbare: „Am probleme la picior și la ochi. Nu vreau să discut despre înlocuirea mea, nu comentez". Becali a dat verdictul și în cazul lui, ca și pe subiectul „Stoian": "Matei m-a dezamăgit. Din trei achiziții făcute în iarna asta, doar de Hora sunt mulțumit". Florentin și Adrian sunt etichetați deja „rebuturi". 

Niciun meci întreg!

Gigi i-a evaluat pe Stoian și pe Matei înainte ca vreunul dintre ei să bifeze măcar un meci întreg! Adrian a prins 50 de minute la Călărași. Florentin a înregistrat trei bucăți de meciuri: 40 de minute cu Dunărea, 54 cu Hermannstadt, 45 cu Chiajna. Nu au marcat, nu au strălucit în nicio partidă. Nici echipa nu i-a ajutat, roș-albaștrii nu au arătat mai bine decât în 2018 și au câștigat un singur joc din trei "oficiale" disputate în 2019: 3-0 cu Hermannstadt, 1-1 la Călărași, 0-0 cu Chiajna. 

florentin matei
FOTO: Florentin Matei

L-a turnat pe Dică, plătește și el

"Cel mai slab mi s-a părut Florin Tănase la Chiajna, trebuia schimbat, nu-mi dau seama de ce nu l-a scos Teja" a fost altă concluzie a lui Becali după partida din Ilfov. În urma victoriei cu Sibiul, 3-0, Gigi povestise că Tănase îi dezvăluise cât de bun e Teja în comparație cu fostul tehnician: "Mi-a zis că acum se simte excelent, toți jucătorii au "prospețime", se simt mult mai bine cu antrenamentele lui Mihai!

Citește și:

Revoluția din fotbal: FCSB e VICTIMA arbitrilor! Din simbolul puterii dinainte de '89, roș-albaștrii au ajuns să fie doborâți de pe locul 1 de „fluierași”

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (55)
883135188391540
Popa Corneliu  •  21 Februarie 2019, 12:36
Postat de ciuleavvictorms pe 20 Februarie 2019, 22:12

***

Ei, vezi? Dupa cum gadesti si tu, este dreptul tau, mass-media si-a indeplinit "***" *** de la Habarnam Burleanu via Voichin Voda, manipulare si intoxicare!! Este o masiva campanie de "***" prin care ciobanasul sa nu mai poate aduce jucatori buni pentru ca are bani si sa-l imbogateasca, ca sa se duca pe bani mai putini la echipele Cooperativei conduse de dl Dancu, seful Gruparii de la Cluj!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

fcsb.clubul.prostilor
fcsb.clubul.prostilor  •  20 Februarie 2019, 23:10
Postat de poison_6 pe 20 Februarie 2019, 19:30

Cu FîCîSîBî ai semnat, cariera ți-ai încheiat!

Toata lumea stie ca odata ajuns la clubul ***, treci in nefiinta. *** sef nu mai are treaba cu performanta. El vrea doar bani. Si prostimea il adora.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  20 Februarie 2019, 22:45
Postat de herman25 pe 20 Februarie 2019, 14:01

Articol menit sa destabilizeze fc fcsb, echipa iubita de miliarde de romani de pe tot mapamondul conform sondajelor peluza pra, asociatia iosifilor anonimi, ultrasi zabrauti, etc.

neam mare, neam prost! neamul asta romanesc, sunt cu miliardele ai ***! :D

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (55)
Comentează