FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

S-a aflat de ce a fost "executat" Miriuță la CFR + Ce obiectiv va avea Dan Petrescu în Gruia

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iunie 2017 18:17

Bogdan Mara, cel care va face parte din staff-ul lui CFR Cluj, a explicat motivul pentru care a fost demis Vasile Miriuță și de ce a fost adus Dan Petrescu.

"Sunt discuții avansate, dar într-o proporție mare ne vom înțelege cu Petrescu să vină la CFR pentru următoarele sezoane. Noul patron, odată cu ieșirea din insolvență, și-a dorit altceva. Vasile Miriuță, căruia îi mulțumim pentru tot ce a făcut pentru echipă, este încă sub contract, pentru că totul s-a petrecut foarte repede.

Dar noul patron și-a dorit un nou antrenor cu experiență la acest nivel mult mai mare decât are Vasile, și-a dorit un antrenor care a câștigat campionatul, plus că nu ai în fiecare zi șansa de a-l prinde pe Dan Petrescu liber de contract și disponibil să vină la echipa ta, mai ales în România. Nu va fi doar o lovitură de imagine, ci și una pentru valoarea lui ca antrenor", a declarat Mara la TV Digi Sport.

IEȘIREA DIN INSOLVENȚĂ, fatală lui miriuță

Bogdan Mara a mai spus apoi: "Miriuță nu are nicio vină și nici nu există alte motive. Vasile rămânea antrenorul dacă echipa nu ieșea din insolvență. De fapt, după decizia Tribunalului am stat de vorbă cu noul Consiliu de Administrație, cu noul patronat și am ajuns la concluzia că putem pleca la un nou proiect".

"Suntem în discuții avansate cu Dan Petrescu și se vor finaliza destul de repede. Sunt șanse mari să vină Dan Petrescu. Cu Vasile Miriuță am vorbit și vine luni la Cluj și vom vedea ce va fi. Eu sunt prieten cu el, îl apreciez, dar așa e viața. Noii proprietari vor să fim la alt nivel. Miriuță ar mai avea un an de contract cu noi. Decizia nu-mi aparține mie. Eu voi rămâne președinte" Iuliu Mureșan, președinte CFR, la TV Dolce

"Obiectivul pentru primul sezon va fi acela de a construi o echipă competitivă și de a ne califica în play-off. Nu vrem să ne grăbim, vrem să construim pas cu pas. Nici dacă-l aduci pe Mourinho și mulți jucători nu ai garanția performanței de la început" Bogdan Mara

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (57)
nea_vanea.60
nea_vanea.60  •  02 Iunie 2017, 13:56

nu inteleg de ce oficialii clujeni se scuza, patronatul decide in toate cazurile asupra duratei contractului de munca al unui angajat! si in fond, cu ce mare realizare se poate mandri miriuta dupa acest sezon? la cat de mizerabil au jucat celelalte echipe din play off si la ce a aratat cfr in unele meciuri si cu toata depunctarea recuperata la momentul oportun, miriuta trebuia sa ia titlul! daca azi bati fcsb la bucuresti si peste o saptamana pierzi la cluj cu pandurii, esti mare antrenor?!

tihi
tihi  •  02 Iunie 2017, 13:12

Nu este corect nici fair play sa demiti pe Miriuta,care a adus CFR-ul pe val !! Credeti ca Petrescu poate sa faca mai mult ? Nu cred.Depinde de jucatori.Daca nu se va face noi achizitii,CFR-ul se duce in rapa !Cu jucatori de valoare,si Miriuta putea face fata cu brio in campionatul nostru !

iobag
iobag  •  02 Iunie 2017, 12:03
Postat de raul1985 pe 02 Iunie 2017, 04:45

Doar CFR. Si MM-ul a promis ca iese din peisajul fotbalistic daca o echipa romaneasca face mai multe puncte in grupele UCL decat Urzica Urziceni

Am zis sa lase impresie buna. Ce a facut cfr se numeste bagat fundul in poarta si atat. Ce fantezii sau obsesii ai tu cu mm n are legatura cu asta

Vezi toate comentariile (57)
Comentează