FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

EXCLUSIV UPDATE / GALERIE FOTO + VIDEO Grozav a semnat contractul cu Dinamo! Când va fi prezentat și ce salariu va avea

FOTO: Raed Krishan +7   FOTO
FOTO: Raed Krishan

Articol de , - Publicat marti, 02 octombrie 2018 08:17

Gicu Grozav, 28 de ani, s-a înțeles cu Dinamo și este noul jucător al "câinilor".

UPDATE 12:35

Atacantul Gicu Grozav a semnat un contract pe doi ani în urmă cu câteva minute cu Dinamo! Acesta va fi prezentat vineri. Jucătorul va primi 10.000 de euro pe lună.

Știrea inițială

Fotbalistul a efectuat în această dimineață vizita medicală și urmează să semneze contractul în orele următoare, cele două părți ajungând la un consens.

 
Reacție Gicu Grozav

Gicu Grozav, la vizita medicală: ”Da, sunt foarte fericit să fiu la Dinamo” ---->>>> http://bit.ly/2xRd4Qe

Publicată de Gazeta Sporturilor pe Marţi, 2 Octombrie 2018

Grozav este în prezent liber de contract și a mai jucat în Ștefan cel Mare în 2015, când a marcat de 4 ori în 13 meciuri. În ultimul sezon, a fost la Bursaspor, în Turcia, acolo unde a dat două goluri și două pase decisive în 24 de partide.

8.000 €pe lună  este salariul pe care Dinamo i l-a oferit lui Grozav în primă instanță

1.000.000 €este cota lui Gicu Grozav, potrivit transfermarkt

Vezi și:  Mesajul tranșant al lui Claudiu Niculescu pentru jucători după ce Dinamo a ajuns la retrogradare

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (33)
sala_dalles
sala_dalles  •  02 Octombrie 2018, 18:25

Asta am scris ieri ca sper sa fie semnat pe minimum 2 ani nu pe 6 luni ! Ma bucur . Cred ca la anul avem sanse bune sa intram in play off dar anul asta ma indoiesc !

zecs93
zecs93  •  02 Octombrie 2018, 15:46

bine ai venit Gicule, hai sa ridicati echipa asta, hai baietii , in tine, nistor,salomao, penedo, cooper ,popa imi pun sperante ca veti ridica lotu asta !!! Sper sa mai stie cu varza Grozav :)) si sa demonstreze, e bine ca a semnat pe 2 ani si nu pana in vara, ca altfel juca putin si dupa iar eram panicati ca intra in ultimele luni de contract si atunci disparea chefu de joc, asa 2 ani are timp sa se regleze, sper ca cu pregatirea asta ( ne prinde bine pauza asta competitionala cu meciurile nationalei contra Lituaniei si Serbiei) de iarna sa redevina jucatoru ala important !!! Urgent ne mai trebuie 4 transferuri: 1 fundas central ( mezague ala e puscarie), 1 fundas dreapta, 1 fundas stanga si 1 varf ( Subotici ala e greoi, rateaza mult, a ratat cu braila si iasiu cat pt un campionat intreg, iar axente e lemn, el nu era bun nici cand era mai tanar, dar mite acum) cu experienta !!!

1039301932915056
Ion Breana  •  02 Octombrie 2018, 13:34

Două goluri în 24 de meciurilor ! Fenomenal,de-aia i-au dat drumul turcii de bun ce este . Așa ne amăgim mereu când vine câte un șomer la echipă .

Vezi toate comentariile (33)
Comentează