FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

EXCLUSIV S-a încheiat ședința decisivă de la Dinamo, iar GSP are detalii! Șefii au decis ce se întâmplă cu Rednic

Zăvăleanu, Rednic și Iuliu Mureșan au discutat despre viitorul lui Dinamo
Zăvăleanu, Rednic și Iuliu Mureșan au discutat despre viitorul lui Dinamo

Articol de - Publicat miercuri, 08 decembrie 2021 23:25 / Actualizat joi, 09 decembrie 2021 10:33

S-a încheiat ședința adevărului de la Dinamo. Mircea Rednic a primit un vot de încredere din partea celor mai importanți oameni din club, astfel că va continua la echipă. Dorința liderilor vestiarului, aceea ca „Puriul” să plece, a fost astfel înăbușită.

Susținere totală pentru Rednic! Aceasta e concluzia la care au ajuns șefii „câinilor”, în urma ședinței-maraton de miercuri seara. Timp de câteva ore, numele grele din club, în frunte cu, Zăvăleanu, Iuliu Mureșan, Rednic și oameni importanți din DDB, au discutat despre viitorul clubului. 

„Decizia a fost să strângem rândurile, să ne comportăm ca o echipă și să facem tot ce ține de noi pentru ca Dinamo să revină acolo unde îi e locul. Susținere totală pentru Rednic, suntem consecvenți”, a declarat Răzvan Zăvăleanu, în exclusivitate pentru GSP.ro.

„Mă întristez când mă uit la clasament” » Confesiunea unui străin trecut pe la Dinamo, la 18 ani de la plecarea din România: „Sunt câine până la moarte!”
DINAMO
„Mă întristez când mă uit la clasament” » Confesiunea unui străin trecut pe la Dinamo, la 18 ani de la plecarea din România: „Sunt câine până la moarte!”

Matei și Stelu Filip rămân pe dinafară!

În ceea ce-i privește pe Cosmin Matei și Steliano Filip, vedetele excluse de la prima echipă, aceștia vor rămâne în lotul B, urmând să se antreneze, în continuare, alături de Costi Nica, Mihaiu, Moldoveanu, Dudea sau Neicuțescu.

Soarta lor va fi decisă în iarnă, atunci când șefii vor trage linie și vor vedea pe ce jucători se vor mai baza și în 2022, un an crucial pentru întreaga suflare dinamovistă .

„Monstruoasa coaliție” a încercat să manipuleze și copiii de la Dinamo

Liderii vestiarului i-ar fi sunat marți seară pe cei mai tineri pentru a pune la cale o revoltă de amploare. Doar că părinții puștilor de la Dinamo au pus mâna pe telefoane și l-au sunat de urgență pe Marian Iuhasz, unul dintre cei mai importanți oameni din DDB

Aceștia l-au informat pe Iuhasz cu privire la apelurile primite de copiii lor din partea fotbaliștilor experimentați din lot, care au pus la cale destituirea lui Rednic.

VIDEO Adrian Mutu: „Îmi doresc să se liniștească apele la Dinamo”

Citește și alte știri despre Dinamo: 

Scapă cine poate! Un om aflat pe un post-cheie și-a anunțat plecarea de la Dinamo

UPDATE „Sincer, mi-am cam luat gândul” » Acuze incredibile: câștigătorul tombolei DDB spune că nu și-a primit nici acum mașina promisă + prima reacție a fanilor

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (37)
trink
trink  •  10 Decembrie 2021, 01:15
Postat de valentindragobete pe 09 Decembrie 2021, 08:16

" Șefii " d-aia e șefi " să decidă " ! La dinam " șefii " au decis sa decidă ca nu se întâmpla nimic, aplicând principiul celor 3 cuvinte: " e la fel ca inainte "

ce scuipi tu aici ma?!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

creeperno115
creeperno115  •  09 Decembrie 2021, 22:46

Trebuie sa ramanem optimisti

rocky5
rocky5  •  09 Decembrie 2021, 22:02
Postat de montgomerry pe 09 Decembrie 2021, 18:32

E din ce in ce mai greu sa cred ca Dinamo se poate salva de la retrogradare. Majoritatea jucatorilor sunt deosebit de slabi, adevarate nonvalori sau mai pe romaneste niste catastrofe. Cu toate astea eu nu cred ca acesti neica nimeni au facut-o de capul lor. Cred ca au fost indemnati de cineva,cine ? Nu sunt sigur, dar sunt tot mai multi ,,dinamovisti" care vor raul acestui club. Nu uitati ca orice imperiu se distruge di interior !?!

Sigur sunt niște lupte "intestine" acolo!;)

Vezi toate comentariile (37)
Comentează