FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

FCSB. S-a păcălit Bălgrădean când a semnat cu CFR? Anunț clar făcut de clujeni

Cristi Bălgrădean va fi jucătorul lui CFR Cluj din sezonul viitor +6   FOTO
Cristi Bălgrădean va fi jucătorul lui CFR Cluj din sezonul viitor

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 11:22

Cristi Bălgrădean (32 de ani) va fi din sezonul viitor jucătorul lui CFR Cluj, după ce a semnat la începutul lunii martie cu echipa campioană.

Bogdan Mara, directorul sportiv al clujenilor, a vorbit despre situația portarilor de la CFR Cluj, afirmând că antrenorul Dan Petrescu îl vrea în continuare pe lituanianul Giedrius Arlauskis (32 de ani) și că se negociază prelungirea contractului care expiră la finalul sezonului. Astfel, Bălgrădean ar putea fi într-o situație incomodă și ar ajunge rezervă la CFR Cluj, din titular la FCSB.

„Arlauskis e cel mai bun portar!”

„L-am adus înapoi în România pe Arlauskis. E un jucător pe care ni-l dorim foarte mult și vrem să continue la noi. E cel mai bun portar! E un jucător de mare valoare, iar eu țin la el foarte mult. Nu va fi nici problemă când va veni Bălgrădean. Vom avea multe meciuri și vom avea nevoie de un lot numeros și valoros. Vom avea doi portari valoroși.

Totul depinde de antrenor. Arlauskis are o anumită experiență și valoare. Atât timp cât va fi bine și va fi sănătos, el e prima opțiune pentru noi! Aici e competiție. Cine e serios și cine va fi mai bine pregătit va juca!”, a declarat Bogdan Mara la Prosport.

„Contractul lui Bălgrădean a fost înregistrat”

Mara a confirmat că Bălgrădean se va alătura echipei de pe 30 iunie, contractul său fiind deja înregistrat: „Vrem ca Bălgrădean să vină la noi. Sperăm că în această perioadă să se pregătească bine și să fie în regulă din punct de vedere fizic. Da, am înregistrat contractul lui Bălgrădean! E jucătorul nostru și așteptăm să ne spună Federația de când avem voie să-l folosim. De pe 30 iunie poate intra în programul nostru, când îi expiră contractul cu FCSB. Acum să vedem când îl putem folosi. Sperăm să vină cât mai repede în echipă”.

După ce a semnat cu CFR Cluj, Bălgrădean a intrat în dizgrația lui Gigi Becali și a fost exclus din lot. Portarul e în șomaj tehnic și nu se antrenează sub comanda lui Bogdan Vintilă.

64 de meciuria adunat Bălgrădean, 32 de ani, la FCSB. El a fost adus în 2018, de la Chiajna, cu 50.000 de euro. Cu CFR a semnat din postura unui jucător liber, deci cu transfer gratuit

VIDEO. Cozmin Gușă despre ascensiunea CFR-ului în vremea lui Paszkany

FOTO / FCSB a efectuat vizita medicală

+2 FOTO

Citește mai multe știri despre FCSB: 

Bălgrădean concurează și cu FCSB, și cu CFR! » Situații stranii la repornirea Ligii 1

Un stelist în război cu suporterii Rapidului: „Băi, nu m-ați adus aici să înjur!”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (19)
dodo001
dodo001  •  29 Mai 2020, 21:20
Postat de Benedic Gabriel Duck pe 26 Mai 2020, 22:28

Eu îi doresc să fie spectator ever....Si să nu-l mai văd veci pe blatist...Un blatist la campioana blaturilor.Excelenta potriveala,securiștii de la cfr au acum portarul pe care-l merită...De amorul artei,dacă as3fi de la FCSB=STEAUA, aș face o plângere penală pentru corupție, pe sistemul care l-a condamnat pe Becali pentru "mită " pe care chipurile a promis-o la niște unii (din Cluj) pentru a juca pe bunii cu niște alții (tot din Cluj)...

Ratoiule Benedict, iar furi curent!

2964764060229270
Benedic Gabriel Duck  •  26 Mai 2020, 22:28

Eu îi doresc să fie spectator ever....Si să nu-l mai văd veci pe blatist...Un blatist la campioana blaturilor.Excelenta potriveala,securiștii de la cfr au acum portarul pe care-l merită...De amorul artei,dacă as3fi de la FCSB=STEAUA, aș face o plângere penală pentru corupție, pe sistemul care l-a condamnat pe Becali pentru "mită " pe care chipurile a promis-o la niște unii (din Cluj) pentru a juca pe bunii cu niște alții (tot din Cluj)...

200748401087864
Gabriel Degeratu  •  26 Mai 2020, 15:09

Da,a gresit grav domnilor de la GSP,Balgradean a pacatuit rau de tot ca nu v-a intrebat pe dumneavoastra,ca nu v-a cerut sfatul . Totusi,e un pas inainte ca la un nou articol pro FCSB nu mai semneaza nimeni. Ati uitat sau va e rusine? E bine asa,pana in 15 iunie,dati o anonima pe zi,daca e sarcina de serviciu. Succes,tovarasi !

Vezi toate comentariile (19)
Comentează