FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-a răzgândit în 48 de ore » Reghecampf vorbește total altfel despre Dinamo. A comentat și transferul lui Bicfalvi

Articol de GSP - Publicat joi, 18 februarie 2016 09:09

După mai mulți ani, Dinamo și Steaua sunt din nou în fruntea Ligii 1, se concurează în achiziții cu nume și se luptă pentru câștigarea campionatului.

Laurențiu Reghecampf, antrenorul roș-albaștrilor, a vorbit aseară despre marea rivală și laudă formația lui Mircea Rednic. Asta, după ce în urmă cu două zile considera că Steaua e net superioară alb-roșiilor și îi îndemna pe "câini" să-și vadă lungul nasului. 

"Eu o iau în serios pe Dinamo. În conducere au un trio foarte bun, Dănciulescu, Rednic și patronul lor, și lucrează foarte bine. Au o echipă disciplinată, iar jucătorii care nu au corespuns și cei cu probleme de disciplină au fost dați afară.

Dinamo a adus jucători cu destul de multă valoare. Și Bicfalvi este destul de bun. Nu contează că a jucat la Steaua, pentru că este un fotbalist profesionist. Știu că a avut un sezon bun în Ucraina și că s-a transferat în China, unde nu a mai jucat la fel de bine. Dar asta nu înseamnă că nu are valoare.

Eu îl cunosc foarte bine pe Mircea Rednic. El este foarte ambițios și vrea să câștige campionatul, indiferent de ce spune. Jucătorii transferați de el au fost aduși pentru a se câștiga campionatul", a spus aseară Reghe la DigiSport.

"Nu vreau să supăr pe cineva sau să întru în polemici cu cei de la Dinamo, dar cred că este o diferență mare între noi și ei.  Steaua este la alt nivel față de Dinamo și este net superioară. Dacă Dinamo vrea să se bată cu Steaua, trebuie să bage bani și să transfere jucători"  Laurențiu Reghecampf, pe 15 februarie, la televiziunea sportro

După 24 de etape, Dinamo se află pe locul 2, cu 44 de puncte, iar Steaua se află pe locul 4, cu 43 de puncte.

Transferuri DINAMO

Antrenor: Mircea Rednic (confirmat)
Veniri: Hanca (ASA), V. Lazăr (Chiajna), Rîmniceanu (Viitorul), Ekeng (liber), Vl. Oltean (Brașov), Muțiu (Tărlungeni), Batin (liber), Bartalsstovu (Levanger), Romario Kortzorg (liber), Bicfalvi (liber)
Plecări: Feussi (Chiajna), Fai (Standard Liege) Abraham, Ghomsi, Vojnovici, Shalaj, Van Haaren (contracte reziliate), I. Popescu (Petrolul), B. Gavrilă (Petrolul), C. Matei (Atromitos)

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (30)
838782509529702
Ilie Badaluta  •  18 Februarie 2016, 19:22

auzi baaa asta cum il cheama RECAMF asta antrenor de la FCSP ca nu pot sa pronunt Mai usor pronunt BICFALVI decit recamp sasi tina ciocu mic sa vb de *** lui sa nu le manince dulaii de la dinamo

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1104877816205732
Bîcleșeanu Petrică  •  18 Februarie 2016, 16:09

Si acest Reghe ....este tot *** la fel ca toti sefii fcsb.Sa- i vedem in cupele europene.Pana atunci gura mica

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

927645680636912
Darius Adriana  •  18 Februarie 2016, 14:14

am spus si ieri astia au repatriat pe toti de la poarta alba si jilava asta e diferenta intre clona si dinamo.iar antrenorul clonei are performantele finei recent casatorite.

Vezi toate comentariile (30)
Comentează