FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

CS UNIVERSITATEA CRAIOVA / S-a terminat! Edward Iordănescu a făcut anunțul: „Vreau să-i mulțumesc patronului Rotaru”

Articol de GSP - Publicat joi, 09 ianuarie 2020 09:37

Edward Iordănescu, 41 de ani, antrenorul lui Gaz Metan Mediaș, a anunțat în această dimineață, pe contul său de Facebook, că nu vine la CS Universitatea Craiova, echipa care l-a ofertat în ultimele zile. 

Edward Iordănescu a refuzat Craiova: „Merg mai departe pe drumul pe care sunt”

Iordănescu jr. a recunoscut tratativele cu oltenii, dar spune că a decis să rămână la Gaz Metan, motivându-și decizia printr-o datorie morală la adresa suporterilor și jucătorilor ardeleni. 

„Cred că e momentul să clarific niște lucruri:  

1. Sunt legat contractual, dar și sentimental de Gaz Metan și de Mediaș. Sunt dator moral băieților să duc la capăt muncă și lupta alături de ei. Sunt dator suporterilor care au crezut în noi și ne-au susținut joc de joc, sunt dator conducerii care, de când am venit, mi-a dat putere de decizie totală și necondiționată la nivelul echipei. În concluzie , merg mai departe pe drumul pe care sunt. 

2. Craiova nu mai este de mult doar o echipă. Este un fenomen, o stare de spirit. Orice antrenor român cred că și-ar dori ca într-o zi să aibă posibilitatea să antreneze Craiova, iar eu nu fac excepție!! Cred că la Craiova se pot face lucruri deosebite, iar catalizatorul principal îl reprezintă publicul și iubirea lui extremă pentru echipă si culori. Am fost în mai multe momente ca adversar al Craiovei și am trăit un sentiment unic. Nici nu îmi pot imagina ce ar însemna să reprezint culorile Craiovei...Un titlu cu Craiova înseamnă că ți-ai asigurat iubire pentru eternitate. Poate într-o zi...

3. Între mine și patronul Mihai Rotaru există o relație deja lungă de amiciție și deosebit respect. Mereu l-am considerat un om extrem de inteligent, foarte bine organizat și cu o dragoste imensă și necondiționată pentru echipă. Vreau să-i mulțumesc pentru interesul profesional arătat de-a lungul timpului și să-i urez baftă , mai puțin pe 31 ianuarie (n.r - data meciului direct)”. 

Detalii de la negocierile dintre Edward Iordănescu și Craiova

Inițial, antrenorul acceptase oferta Craiovei, dar cele două cluburi nu au ajuns ieri la un consens. Potrivit surselor GSP.ro, Mihai Rotaru a propus să plătească doar o parte din clauza de 200.000 de euro setată de Gaz Metan.  În schimb, finanțatorul Craiovei va ceda doi sau trei jucători la Mediaș în contul eliberării lui Iordănescu.  

Totuși, Ioan Mărginean, președintele medieșenilor, a refuzat ofertele venite dinspre Craiovei, iar tratativele au picat. Detalii despre negocieri, AICI!

Antrenor CS Universitatea Craiova  

Oltenii au plecat în cantonamentul din Turcia alături de Corneliu Papură. Pe lista scurtă a lui Mihai Rotaru se mai află nume precum Cristiano Bergodi, Eugen Neagoe, Marius Șumudică și Cosmin Contra. 

Vezi și: 

OFICIAL Carlos Fortes s-a despărțit de CS Universitatea Craiova » Portughezul a semnat în Maroc

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

EXCLUSIV: Anunțul momentului pentru Gigi Becali » Fotbalistul se întoarce la FCSB: „Direct atacant îl bag!”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (32)
1618597915124142
Alexandru Chis  •  09 Ianuarie 2020, 17:53

De ce ar fi Iordanescu jr. altfel decat ceilalti antrenori care incearca sa-si schimbe echia pe care o antreneaza pentru un salariu mai mare? Minciuni si intoxicari, incercari de aburire a fanilor prin chipurile "atasamentul si iubirea" fata de echipa de la care ar fi plecat imediat daca Rotaru ar fi achitat clauza de reziliere. Cu alte cuvinte, si Edward ne spune, fara cuvinte, ca... Dumnezeu i-a dat omului graiul ca sa-si ascunda gandurile!

pittt
pittt  •  09 Ianuarie 2020, 16:36
Postat de sorinvision pe 09 Ianuarie 2020, 15:48

Bergodi a venit la Voluntari pe filiera Becali, i s-a propus un contract, a salvat echipa de la retrogradare, i s-a vandut toata echipa si in acest a luat-o de la zero si o salva din nou de la retrogradare. Draga Edy, scuze Pittt nu trebuie sa te superi, eu sunt unul dintre cei care cred ca experienta lui Bergodi atat ca antrenor cat si ca jucator este net superioara.

Din partea mea, mi-as dori sa vina Bergodi sau oricine altcineva care sa miste lucrurile in bine pentru Craiova

pittt
pittt  •  09 Ianuarie 2020, 16:31
Postat de sorinvision pe 09 Ianuarie 2020, 15:48

Bergodi a venit la Voluntari pe filiera Becali, i s-a propus un contract, a salvat echipa de la retrogradare, i s-a vandut toata echipa si in acest a luat-o de la zero si o salva din nou de la retrogradare. Draga Edy, scuze Pittt nu trebuie sa te superi, eu sunt unul dintre cei care cred ca experienta lui Bergodi atat ca antrenor cat si ca jucator este net superioara.

Ma rog, e parerea ta, care nu e si a mea, si repet, nu sustin ca eu as avea neaparat dreptate. Mie mi-a placut foarte mult ce echipa facuse Edy din nimic la Pandurii, imi place cum joaca Mediasul (cum se exprima in teren) si chiar nu mi-a placut deloc Voluntari. In plus, la CV-ul lui, Bergodi nici nu trebuia sa stea de vorba cu Becali sau cu echipe din Romania, mai ales cu cele din subsolul clasamentului.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează