FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

S-a terminat şedinţa la Dinamo » Mihai Teja e out! Flavius Stoican, noul antrenor din "Ştefan cel Mare"

Articol de - Publicat joi, 12 martie 2015 00:00 / Actualizat joi, 12 martie 2015 14:12

Problemele de la Dinamo n-au luat sfîrşit nici după ziua de ieri, cînd s-a decis despărţirea de Mihai Teja. Oficialii "cîinilor" sînt acum într-o nouă şedinţă pentru a discuta despre întreruperea înţelegerii dintre echipă şi tehnician.  

UPDATE  14:07 / Flavius Stoican va reveni în "Groapă" cu vechiul său staff, după ce le-a promis oamenilor cu care a colaborat că îi va lua cu el peste tot pe unde va antrena. "Cîinii" îl vor prezenta pe noul tehnician mîine, iar obiectivul stabilit acestuia a fost o clasare în primele trei locuri din Liga 1. Jucătorii au primit vestea cu mult entuziasm, Stoican fiind singurul antrenor susţinut de vestiar.

UPDATE 14:00 / Şedinţa de la Dinamo a luat sfîrşit, iar Mihai Teja a ajuns la o înţelegere pentru despărţirea amiabilă de clubul din "Ştefan cel Mare". Noul antrenor al "cîinilor" este Flavius Stoican, cel care va conduce antrenamentul de la ora 15:30 de la Săftica.

UPDATE 13:50 / Aşa cum Gazeta a anunţat în urmă cu cîteva zile, dezlegarea contractului lui Mihai Teja va însemna, totodată, revenirea în "Ştefan cel Mare" a lui Flavius Stoican. În acest moment sînt semnale că oficialii dinamovişti au ajuns la o înţelegere cu Teja şi contractul e ca şi reziliat. Totul se întîmplă foarte rapid pentru ca Flavius Stoican şi staff-ul care i-a fost alături şi ultima dată în "Groapă" să poată ajunge la antrenamentul de la ora 15:30.

UPDATE 13:30 / Mihai Teja şi tot staff-ul său sînt prezenţi în continuare la şedinţă. Încă nu se ştie cine va conduce antrenamentul de la ora 15:30, de la Săftica. Conducerea încearcă să rezolve problema rezilierii contractului cît mai repede şi să-l numească pe Flavius Stoican în funcţia de principal. Oficialii "cîinilor" doresc să ajungă la un acord amiabil cu Teja, iar primele semnale în acest sens sînt pozitive, astfel încît Stoican să poată începe munca de azi.

---------------------------------------------------------------------------------------------

Acesta este şi motivul pentru care antrenamentul lui Dinamo programat la ora 11:00, pe stadionul din Ştefan cel Mare, a fost mutat la ora 15:30, la Săftica.

Rămîi pe GSP.RO pentru noi detalii.

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (244)
goggu.mecanicul
goggu.mecanicul  •  13 Martie 2015, 02:00
Postat de vasy86le pe 12 Martie 2015, 20:21

E aiurea ca ne tot invartim in jurul cozii si ne intoarcem de unde am plecat, l-au dat afara pe stoican ca nu era bun, acum dupa cateva luni a devenit bun? La dinamo trebuie un antrenor cu experiente, un Rednic,Mircea Lucescu,Andone nu experimente cu antrenori care nu au niciun trofeu in vitrina sau vreo realizare pe plan sportiv.

Pai nu stii ca Dinamo a devenit scoala de antrenori pentru orcine, doar e a lui Radulescu ce plmea, zici ca suntem coverciano :))

vasy86le
vasy86le  •  12 Martie 2015, 20:21

E aiurea ca ne tot invartim in jurul cozii si ne intoarcem de unde am plecat, l-au dat afara pe stoican ca nu era bun, acum dupa cateva luni a devenit bun? La dinamo trebuie un antrenor cu experiente, un Rednic,Mircea Lucescu,Andone nu experimente cu antrenori care nu au niciun trofeu in vitrina sau vreo realizare pe plan sportiv.

dtdr
dtdr  •  12 Martie 2015, 19:24

Astia , " conducatorii " lui dinamo, vor schimba de acum antrenorii din 5 in cinci etape. Ei asa percep fotbalul. Pentru ei asta-i CHEIA SUCCESULUI !

Vezi toate comentariile (244)
Comentează