FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - RAPID 1-0

S-au luat la harţă în vestiar » Pancu a răbufnit la finalul meciului cu Steaua

Pancu s-a supărat din cauza golului încasat în ultimul minut al partidei.
Pancu s-a supărat din cauza golului încasat în ultimul minut al partidei.

Articol de - Publicat miercuri, 26 septembrie 2012 00:00 / Actualizat marti, 25 septembrie 2012 19:56

Rapidiştii s-au certat după ce Pancu le-a reproşat colegilor golul încasat la ultima fază a partidei.

Eşecul dureros cu Steaua a lovit în plin în orgoliul giuleştenilor, iar cel mai afectat de rezultat a fost Daniel Pancu. Veteranul alb-vişiniilor (35 de ani) a refulat imediat după ce rapidiştii au ajuns la cabine. Primul luat în colimator a fost Glauber, pe care l-a acuzat că n-a blocat centrarea lui Chipciu la reuşita lui Bourceanu din minutul 90+6!

Stoperul brazilian, susţinut şi de portarul Pecanha, l-a arătat cu degetul pe Codrea, reproşîndu-i că n-a coborît cu căpitanul Stelei, dar i-a atras atenţia şi lui Pancone că el a fost cel care a pierdut mingea la centrul terenului.

Ceilalţi jucători au preferat să privească impasibili cearta dintre cei 4 şi totul s-a încheiat după ce Sabău a intrat în vestiar. "Mîine analizăm şi vedem unde am greşit, încetaţi!". Incidentul a fost confirmat chiar de Pancu, însă a evitat să dea detalii: "Au existat cîteva reproşuri între noi, dar e normal! Sîntem supăraţi pentru că ne-am dorit enorm să cîştigăm, dar nu ne-a ieşit nimic. Steaua putea să ne bată la scor!".

"Cînd pierzi în ultima secundă regretele sînt foarte mari! Pe final, jucătorii mei n-au mai putut alerga, ba chiar au fost unii care au avut crampe" ( Ovidiu Sabău, antrenor Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Şi bătuţi, şi loviţi
Pe lîngă cele 3 puncte pierdute în faţa Stelei, Sabău s-a ales şi cu patru fotbalişti cu probleme medicale. La finalul meciului, Nicolae Grigore a acuzat dureri la spate, iar Romeo Surdu şi Daniel Pancu au acuzat crampe musculare. De asemenea, lui Marius Bilaşco i s-a făcut rău din cauza efortului depus. Atacantul nu e încă pus la punct cu pregătirea fizică, revenind pe teren în tricoul Rapidului, după ce ultima oară evoluase la începutul lunii martie, în Germania, pentru Cottbus. Sabău îi va menaja pe toţi cei patru în meciul de joi, din Cupa României, cu Olimpia Satu-Mare.

"Rapidiştii sînt graşi"
Fost jucător al Rapidului, Ion Motroc i-a criticat pe giuleşteni pentru prestaţia din partida cu Steaua. "Am rămas trăsnit! Cum pot unii fotbalişti să iasă pe teren în asemenea ţinută, mă refer la greutate? Arătau sub orice critică, chiar m-am înspăimîntat! Niciodată, cît am jucat, nu am intrat pe gazon cu o greutate care să nu fie controlată lunar. E inadmisibil să-ţi atîrne şuncile, pieptul, guşa… Pentru mine a fost o surpriză dezgustătoare! D-asta alb-vişiniii n-au jucat nimic, pentru că n-au avut viteză!", a spus Motroc la SPT FM.

Inbox
- LPF a stabilit ora de disputare a meciului Dinamo - Rapid, partidă ce a fost reprogramată pentru 22 octombrie, după ce formaţia din Ştefan cel Mare a jucat în august un amical cu Barcelona. Întîlnirea se va disputa la ora 21:30 şi va fi televizată de DigiSport.
- Peterson Pecanha e singurul fotbalist al Rapidului care nu i-a dezamăgit pe suporterii rapidişti în meciul cu Steaua. Pe gsp.ro, fanii l-au lăudat pentru prestaţia de luni seara, în timp ce ceilalţi jucători au fost criticaţi aspru.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (36)
varsity
varsity  •  26 Septembrie 2012, 23:32

Rapid n-are antrenor, are un pocait care se multumeste cu putin (si bani, si loc in clasament). Rapid nu mai joaca nimic de cand a venit acest pseudo-antrenor, si nici nu va juca cat timp va face umbra pamantului in Giulesti!

night_wolf
night_wolf  •  26 Septembrie 2012, 21:10

Cu Sabau jucam din ce in ce mai slab. Cand a venit Andone si se vedea clar o imbunatatire a jocului (nu neaparat ca am batut ,,echipa aia" cu 5-1) nu a mai vrut Copos sa-l tina.

emainter
emainter  •  26 Septembrie 2012, 16:37

e clar, sabau nu e de rapid. sa te domine steaua in halul asta este jenant pentru rapidisti. steaua e mai buna ca anul trecut, e drept, dar rapid e sub orice critica. din minutul 70 sa nu mai poti alerga inseamna ca pregatirea fizica a echipei e de divizia c.

Vezi toate comentariile (36)
Comentează