FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Ce repede au trecut 6 luni! Gigi Becali, ordin clar pentru Mihai Teja: „Cu el începi echipa! E de mare clasă, o să vedeți că mă pricep”

Mihai Teja // FOTO: Raed Krishan
Mihai Teja // FOTO: Raed Krishan

Articol de GSP - Publicat duminica, 03 februarie 2019 15:43

Gigi Becali a spus la prezentarea lui Mihai Teja că timp 6 luni nu se va implica la echipa roș-albastră, dar după Dunărea Călărași - FCSB 1-1, acesta i-a transmis primul ordin.

Gigi Becali este încântat de Florentin Matei, mijlocașul de 27 de ani adus în această iarnă, și i-a cerut lui Mihai Teja să înceapă primul „11” cu el.

„Eu nu cred în Adrian Stoian. Nu cred că e mare fotbalist. Poate să spună cine vrea. Eu l-am luat pentru că mi-au spus alţii.

Eu cred că am dat lovitura cu Matei. O să vedeţi dacă mă pricep la fotbal. El e fotbalist de mare clasă. Când începi să faci formaţia, pune-i prima dată pe Matei şi pe Man şi după aceea pune-i pe ceilalţi. Îl scrii pe Matei pe listă şi după aceea pui pe cine vrei tu. Asta o să fie echipa Steaua de acum încolo! Ăsta e ordinul meu: «Scrie-l pe Matei pe tablă şi pune-l şi pe Vlad până aducem portar»”, a declarat Gigi Becali la ProTV.

„A spus el de 2-3 jucători și i-am zis că-i voi face toate poftele, dar după 6 luni, dacă n-a luat campionatul, e vai de capul lui”
Gigi Becali la prezentarea lui Teja

Citește și:

FCSB nu renunță! A mărit oferta pentru jucătorul pe care-l vrea de urgență: „Să vină cât mai repede”

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (11)
131624217670160
Geani Muraru  •  04 Februarie 2019, 10:35

Dupa o etapa revine antrenorul ultimilor ani care e un capabil si care din pacate nu poate fi inlocuit. Incepe circul, singurul circ la care animalele mai sunt permise

tinn
tinn  •  03 Februarie 2019, 19:34

ce iute pun haterii botu'

1566178743642986
Vlad Hartea  •  03 Februarie 2019, 19:19

A inceput calvarul pentru Teja !! Baiatul asta, machedon ca si patronul, nu va suporta prea mult timp fitele lui Becali !! Sa vedeti ce va pati si Matei daca, Doamne Fereste, da vreo pasa gresita si Fscb-ul ciobanului fardat va pierde ceva puncte !!

Vezi toate comentariile (11)
Comentează