FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

S-au vandut 18.164 de bilete

Articol de GSP - Publicat sambata, 25 august 2007 00:00

In continuare, programul caselor de bilete este urmatorul:

Site-ul oficial al FC Steaua Bucuresti anunta faptul ca, pana sambata, 25 august, s-au vandut 18.164 de bilete pentru partida din turul III preliminar al Ligii Campionilor, care se va disputa miercuri, 29 august (20:30), impotriva bielorusilor de la BATE Borisov.

FC Steaua Bucuresti le atrage atentia suporterilor care vor sa participe la partida Steaua - BATE Borisov sa achizitioneze bilete doar de la casele de bilete ale clubului. Conducerea clubului nu poate garanta validarea biletelor achizitionate de la alte surse decat cele mentionate mai sus.

Sambata - 10-22
Duminica  - 12-16
Luni         - 10-22
Marti        - 10-22
Miercuri    - 10-18

Incepand cu 25.08.2007, rezervarea abonatilor inceteaza si vor fi scoase la vanzare bilete si pentru persoanele care nu detin abonament, maximum 4 bilete/persoana, in limita stocului disponibil. Biletele vor putea fi achizitionate pe baza unui act de identitate: certificat de nastere, buletin de identitate, carte de identitate, pasaport. Biletele vor putea fi achizitionate in perioada 25.08.2007-29.08.2007.

Preturi bilete
FOTOLII       - 100 lei
TRIBUNA 0  -  40 lei
TRIBUNA I    -  20 lei
TRIBUNA II   -  10 lei
PELUZE       -   5 lei

FOARTE IMPORTANT!!! IN ATENTIA SUPORTERILOR

1)   accesul suporterilor se face doar prin portile indicate pe bilet
2)   suporterii sunt obligati sa-si ocupe locul de pe randul si din sectorul indicat pe bilet
3)   suporterii sunt rugati sa vina la stadion incepand cu ora deschiderii portilor, pentru evitarea aglomeratiei
4)   suporterii sunt rugati sa-si procure biletele incepand cu prima zi in care acestea sunt puse in vanzare. Programul caselor de bilete este afisat permanent pe site-ul oficial si la casele de bilete


Pe stadionul „Steaua”, suporterilor le este INTERZIS sa intre cu urmatoarele obiecte si in urmatoarele situatii:

a)   cu materiale pirotehnice de orice natura (artificii, torte, fumigene, etc)
b)    cu bauturi alcoolice
c)    sub influenta alcoolului
d)    cu recipienti cu apa sau bauturi racoritoare de orice fel (sticle, PET, cutii din carton)
e)   cu arme albe (cutite, surubelnite, metale ascutite, lacate, etc)
f)      cu monezi, brichete, umbrele, manunchiuri de chei, mai multe brelocuri, etc
g)    cu steaguri cu bete din plastic cu diametru mai mare de 16 mm
h)    cu materiale de propaganda care incita la: denigrarea tarii, xenofobie, ura nationala, rasiala, de clasa ori religioasa, la discriminari de orice fel si la violenta publica

Copiii cu varsta de pana la 8 ani au accesul gratuit pe stadion, cu conditia ca acestia sa fie insotiti de parinti, care au intreaga responsabilitate pentru comportamentul acestora in interiorul stadionului.Daca vor exista spectatori care, din necunoastere a regulilor stabilite, vor veni la stadion cu obiecte interzise, acestea vor fi depuse intr-un spatiu special amenajat si recuperate la sfarsitul partidei, pe baza unor bonuri eliberate de club.

Sursa: steauafc.ro

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează