FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

"Sa mai astepte!"

Articol de GSP - Publicat marti, 10 iulie 2007 00:00

Pulhac nu regreta ca transferul sau la Espanol nu s-a concretizat. "Inca sint tinar, vor mai veni oferte. Acum ma gindesc doar sa intram in Liga", spune el


- Cristi, ce ar insemna calificarea in grupele Champions League pentru voi?

- Un vis devenit realitate.

- si un esec?
- Auu, nu vreau sa ma gindesc la asta! Te rog! Eu, dar si baietii pornim de la premisa ca ne vom califica in Liga. Pentru ce ne pregatim? Trebuie sa fim acolo, sa ajungem la un nivel superior. Ne va creste valoarea si ne va oferi putere. Sintem motivati, extrem de motivati.

- Se simte presiunea dupa declaratiile sefilor?
- Noi ne pregatim si ne gindim doar la meciuri. Actionarii au investit si vor performante. E normal, nici noi nu ne multumim doar cu ce am cucerit pina acum. Raminem cu picioarele pe pamint, realizam ca vom da peste un nume important din Europa, insa nu putem dezerta. Ne agatam de ei, oricine-ar fi! Nu sintem cu capul in nori, doar credem in forta lui Dinamo. Eu sint mindru sa joc la Dinamo, alaturi de cei mai buni colegi pe care i-as putea avea.

- Totusi, nu ai fi preferat sa pleci in Spania, mai ales ca te-a dorit Espanol?
- Sintem la citiva pasi de o performanta mare, calificarea in grupele Ligii. Asa ca ma motiveaza foarte mult sa joc la Dinamo. Espanol sau alta echipa din strainatate poate sa mai vina, sint inca tinar. Toate la timpul lor.

- Campionatul bate la usa. Crezi ca puteti repeta performantele de anul trecut?
- Noi vrem sa le depasim. Iar debutul trebuie sa fie in forta. Sa nu uitam ca primul meci oficial e foarte important, Supercupa cu Rapid. Ne dorim acest trofeu, o sa fie o partida a orgoliilor. si rezultatele de anul trecut ne obliga sa ne autodepasim.

"Nimic nu e usor in viata asta si orice obiectiv poate fi atins. Asa ca trebuie sa avem incredere in noi si mintea doar la fotbal"
Cristi Pulhac


Azi, cu Eintracht
Dinamovistii vor juca astazi, de la ora Romaniei 19:30, al doilea amical din Austria. Adversar este Eintracht Frankfurt, trupa care a terminat pe locul 14 ultima editie de Bundesliga. "Le cer baietilor aceeasi concentrare, indiferent de numele echipei, intrucit vreau sa cistigam fiecare meci de pregatire", a declarat Rednic.

Nu-l mai vor nici turcii
Ze Kalanga n-a mai venit la reunirea lui Dinamo, iar "ciinii" vor sa se desparta de el. I-au eliberat impresarului Cornel Teodorescu o foaie prin care angolezul de 24 de ani se poate transfera la orice echipa in schimbul a  200.000 de dolari. Turcii de la Sivasspor, care erau dispusi sa-l cumpere pe Ze, s-au razgindit dupa ce au aflat ultimele iesiri ale angolezului. Kalanga le-a transmis ros-albilor ca nu stie cind va sosi in Romania. (Catalin Gheorghiu)

Genoa preseaza
Conform italienilor de la "Il Secolo XIX", Genoa il monitorizeaza atent pe stefan Radu: "Genoa se uita spre Est: la orizont se vede acela care in patria natala este considerat urmasul lui Chivu. Radu poate sa joace in centru-stinga, e puternic din punct de vedere psihologic, atent la marcaj si, nu in ultimul rind, capabil sa iasa din defensiva cu mingea la picior si sa intre in combinatii cu coechipierii. Singura problema e ca Dinamo s-ar gindi la cedarea lui doar daca nu intra in grupele Ligii Campionilor".

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează