FOTBAL  »  Superliga  »  REMEMBER

"Njock și-o făcea lasou și prindea chestii cu ea" :D » SĂ RÂDEM CU LUȚU: până să ajungă antrenor la FCSB, "Hagi" a relatat 5 întâmplări superhaioase!

Articol de GSP - Publicat marti, 25 decembrie 2018 12:35

În iunie 2010, Ionuț Luțu oferea un interviu antologic pentru cititorii Gazetei. Supertalentat ca fotbalist, "Hagi" n-a driblat și răspunsurile  în fața reporterilor și a spus câteva povestiri nemuritoare. 

În prezent, Luțu se rezumă în a trimite mesajele pe care Gigi Becali le comandă antrenorului care se află pe banca FCSB-ului. Dar pândește ocazia de a coborî chiar el pe margine, ca "principal". 

Până atunci, un remember cu pățaniile haioase prin care a trecut fostul fotbalist oltean: 

1. În ce limbă s-a înţeles cu oamenii pe unde a jucat

"În Coreea le ziceam tuturor Kim şi Lee, iar în Kazahstan, Serghei. Nu-i chema chiar pe toţi aşa, dar majoritatea aveau numele astea, deci mă descurcam. Plus că ştiu engleză, mă descurc şi-n rusă. Turca nu prea s-a prins de mine..."

2. Pe cine a driblat cel mai mult în carieră

"Mamă, îl ţin minte pe Ogică. Ăla cu loteria, de apare mereu la OTV. Jucam la Progresul şi a apărut şi el într-o zi că e fotbalist, fundaş şi vrea să dea probe. Nea Liţă Dumitru, care era antrenor, i-a zis: "Azi facem exerciţii de finalizare, unu contra unu. Tu îl ai adversar pe Luţu". Ogică zice: "Hai, bre nea Liţă! P-ăsta mic mi-l dai? Înseamnă că nu vrei să mă opreşti, îţi baţi joc de mine!". "Fă-l p-ăsta varză şi-ţi dau altul mai bun după!".

1 61464009

Săracu', l-am scos de pe teren plin de noroi din cap până-n picioare! Mă făceam că dau, el se arunca în mocirlă, l-am întors, i-am dat-o printre picioare... A plecat după antrenament, nici n-a mai întrebat dacă mai vine a doua zi. Dar am rămas prieteni la cataramă".

3. Sex oral între titulari

"Povestea nea Ilie Balaci de când antrena el la arabi: cică s-a dus într-o noapte să-i inspecteze pe jucători în camere, să se asigure că dorm. Deschide uşa unei camere şi ce vede? Fundaşul dreapta îi făcea sex oral portarului! Şi erau titulari amândoi! Am întâlnit şi eu destule, dar m-a ferit Dumnezeu de d-astea".

4. Olăroiu, primele şi bătaia

"Am rămas prieteni din Coreea, da' i-am mai făcut şi belele. Când am ajuns acolo prima oară, Oli mi-a zis: "Luţule, vezi că aici nu e ca-n România! Dacă l-ai driblat pe unul, dai drumu' repede la minge, că ăştia aleargă mult şi se întorc, nu poţi să-i fentezi tu de o mie de ori!". "Da, Oli, stai liniştit!". 

568302 478828 cosmin olaroiu

La primul meci, l-am driblat pe primul, pe al doilea, da' ăsta a băgat alunecare şi, nu ştiu cum, a ajuns cu capul lângă minge. Am vrut să şutez, dar l-am nimerit direct în cap, ce mai, rău de tot, de au sărit toţi coreenii pe mine. 

Oli s-a băgat să mă salveze, i-a tăvălit pe toţi şi am fost amândoi eliminaţi. La meciul următor, echipa juca pe 4.000 de dolari la victorie, conducea cu 5-0 şi noi doi stăteam în tribună. Olăroiu fierbea: "Luţule, dacă mai pierd bani pe-aici din cauza ta, te omor!".

5. " Njock şi-o face lasou şi prinde chestii cu ea"

Luţu a fost coleg la Craiova cu Jeremie Njock, pe care l-a bănuit că şi-a schimbat data naşterii în buletin: "L-am întrebat «Ia zi, frate, câţi ani ai?». El: «23». «Fugi, mă, de-aici! Tu ai călcâiele crăpate şi-mi zici mie că ai 23?!»'. 

Camerunezul l-a impresionat totuşi cu ceva: "Omul e superdotat, e campion! Când l-am văzut dezbrăcat la duş, m-am speriat, mi-l şi imaginam cum şi-o face lasou şi prinde diverse chestii cu ea. Unul singur mai era la nivelul lui Njock la capitolu' ăsta: Tararache. Şi ăla tot un uriaş! Dacă s-ar face un prim 11 după criteriul ăsta, n-aş prinde echipa, sincer. Asta e, fiecare cu atuurile lui".

3987 142781 159njock

Superinterviul acordat de HagiuLuțu în 2010 poate fi citit integral AICI

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (28)
bridges
bridges  •  26 Decembrie 2018, 08:19

Astea-s glume la care pun botul cocalarii noii galerii becaliene. Nu le mai spuneti "stelisti"... E pacat de istoria acelui club, un pic de respect n-ar strica. Cand va referiti la jucatori spuneti-le fecesebisti iar "fanilor" spuneti-le becalioti. Asta e nivelul la FCSB, cel descris in acest articol, tonul e dat de noua "vedetade tabloid" a lui Becali ... Lutu.

10155074652718103
Muzzi Ciprian  •  25 Decembrie 2018, 23:17

Iti dai seama? in sfanta zi a nasterii Domnului, ma interesa , ba ce spun, eram fiert sa aflu stiri "sportive" de genul "njock cred ca si-o facea lasou!"! bravo gsp, sunteti niste profesionisti! sunteti pentru sport cam ce este clisma pentru un bolnav de amigdale!

adrian_riga
adrian_riga  •  25 Decembrie 2018, 23:05

dar un interviu cu raducioiu de prin 2007 nu aveti? sau cu panduru din 2011? sau vreun interviu tradus cu maradona din 86? nu v-ar fi rusine.

Vezi toate comentariile (28)
Comentează
Close