FOTBAL  »  Superliga  »  CS UNIVERSITATEA CRAIOVA

Fotbalistul învinuit de Sabău după eșecul Craiovei: „Nu reacționează cum trebuie”

Ioan Ovidiu Sabău, foto: Imago
Ioan Ovidiu Sabău, foto: Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 august 2021 21:27 / Actualizat duminica, 01 august 2021 21:43

Fostul mare internațional Ioan Ovidiu Sabău consideră că jucătorii de la CS Universitatea Craiova nu au avut o reacție de orgoliu în partida pierdută pe teren propriu cu Botoșani, 1-2. 

„Mă uitam la Koljic, nu a jucat nimic în afară de o ocazie. Eram obișnuiți cu un alt standard, avem alte așteptări, totuși, de la el. Nu mai vorbesc de Dan Nistor sau de Bancu. Aceștia erau jucători importanți ai campionatului, dar acum echipa arată foarte rău ca exprimare. 

Voiam să văd o reacție. Că se respectă ca jucători, că nu coboară sub nivelul la care sunt obișnuit. Suporterii au niște așteptări, la fel și președintele clubului”, a explicat Ioan Ovidiu Sabău din studioul Look Sport+. 

Gigi Becali s-a contrazis toată ziua în cazul lui Andrei Vlad » Ultima lui decizie: „Să simtă ce a făcut!”
UTA - FCSB
Gigi Becali s-a contrazis toată ziua în cazul lui Andrei Vlad » Ultima lui decizie: „Să simtă ce a făcut!”

Sabău crede că David Lazar a reacționat greoi la golul 2

Sabău crede că și portarul Craiovei, David Lazar, are o parte de vină la golul 2, acea foarfecă a lui Papa, în minutul 53. „Ca portar, el trebuie să scoată mingile grele, să ajute echipa, asta înseamnă să fii portar mare. Dar la acest gol, putea să împingă un pic pe picioare, dar nu reacționează cum trebuie”. 

Aceste schimbări nu fac bine. Când se fac alegerile, trebuie gândit mult mai bine. Dacă antrenorul este pregătit pentru club, pentru suporteri, pentru sistem. Trebuie mult mai bine evaluat antrenorul. Și mers pe o perioadă mai lungă. Antrenorul trebuie să ia toate deciziile, să se sfătuiască doar cu patronul. Așa, jucătorii știu cine e șeful, că tehnicianul răspunde. De obicei, jucătorii ajung să vorbească peste capul antrenorului, cu președintele clubului, ceea ce nu e OK.
- Sabău despre demiterea lui Ouzounidis din prima etapă 

Citește și: 

Rotaru mai vinde un fotbalist de la CS Universitatea Craiova! » Nu e nici măcar rezervă cu Botoșani

Schimbare de ultimă oră la FCSB! Gigi Becali a anunțat ce se întâmplă cu Andrei Vlad

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (5)
suporterucv
suporterucv  •  03 August 2021, 09:45

Are dreptate Sabau !!

sibelius
sibelius  •  02 August 2021, 14:02
Postat de Radulescu Aurel pe 02 August 2021, 09:45

La cate tepe are Craiova in echipa,cred ca se va bate 100% la retrogadare. Tepe = Lazar,Vana,Kolic,Bancu,Balasa.Campanu,Ofossu si acest capcaun de Vladoiu,deja 8 buc care mananca banii degeaba si daca mai cautam ,mai gasin 2-3 buc. E tarziu,dar trebuie sa inceapa o reforma la sange, in tot clubul si la toate nivelurile.Dupa parerea multora,la ora actuala ar trebui sa mai ramana la echipa maximum,5-6 jucatori din actualul lot,restul afara si adusi jucatori noi. Trebuie alungati si multi trantori din conducere,cum ar fi Popescu si Cartu(care se plange de resposabilitati limitate)Dar cine sa faca acesta curatenie urgenta ? Rotaru ? ori nu vrea,ori nu se pricepe,atunci finalul e unul sigur ,dezastrul.

Pe Vladoiu "specialistii" il cereau la Nationala!

demolarii
demolarii  •  02 August 2021, 10:39

Degeaba doar aduci jucători cu camionul, daca statul tehnic se schimba des. 2 ani cat a antrenat Mangia, s-a văzut o constanță....schimbând antrenorii de fapt schimbi filozofiile pe care se bazează strategiile de joc. Ca urmare se schimba și așteptările avute de la jucători, ei trebuind să schimbe modul de antrenament, modul de viata, mentalitate, mod de automatizare.....etc....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează