FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Sabău: "M-am înţeles cu Dinamo pentru un contract pe 3 ani. Azi dau răspunsul!"

Articol de GSP - Publicat joi, 18 iunie 2009 00:00

Ioan Ovidiu Sabău spune că numirea sa la Dinamo este numai o formalitate şi promite să dea un răspuns chiar astăzi după ce se va consulta cu soţia sa.

Ne-am înţeles asupra unui contract pe trei ani. Până azi la ora 12.00 trebuie să le dau un răspuns celor de la Dinamo. O să discut şi cu soţia. Cu ea mă consult mereu când iau decizii importante. În privinţa salariului, ne-am pus de acord în câteva minute. Am acceptat suma propusă de conducere", a spus Sabău pentru EvZ.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  18 Iunie 2009, 12:18

bine ai venit nelutzule,iti doresc din inima sa ai parte numai de succese pt k meriti din plin.domnilor condukatori finantatori suporteri ai lui DINAMO va rog din suflet sa l lasa-ti pe acest antrenor sa si faka treaba cum stie el mai bn,nu dupa un egal sau o infrangere sa l huiduiti si sa l atacati din toate partile.dinamovistii adevarati cred in tine nelutule sa speram k si conducerea si finantatorii.FORTZA DINAMO!

 •  18 Iunie 2009, 11:07

dute si pocaieste-i pe toti! fara alcool, fara injuraturi si obiecte inflamabile(crimbo gaz)! daca poti baga-i si la matineu pentru cainta.

 •  18 Iunie 2009, 10:26

dak tot l-ati adus pe nelutzu aveti rabdare cu el. sa nu va vad ca la primul esec va apuk iar in fibrilatiile ca nu intrati in liga nici la anu' si sa-l schimbati dupa 3 etape. sustineti-l k e un dinamovist convins si nu merita sa fie maturat pe jos de alde turcu sau becali.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează